To je to što me zanima!

Redknapp: David Beckham rekao je da želi doći u Spurse

David je rekao kako bi volio doći k nama i zaigrati za Tottenham. Moramo djelovati brzo. Ostavio sam nadležnima u našem klubu da to riješe, rekao je Harry Redknapp
Vidi originalni članak

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp u petak je obznanio da njegova momčad želi dovesti Davida Beckhama na tromjesečnu posudbu. Dan kasnije je izjavio da istu želju ima i Beckham. Učinio je to Redknapp nakon prvenstvene pobjede 1-0 protiv Fulhama na White Hart Laneu.

- David je baš rekao kako bi volio doći k nama i zaigrati za Tottenham. Moramo djelovati brzo po tom pitanju. Ostavio sam nadležnima u našem klubu da odrade pregovore s nadležnima u LA Galaxyju, po pitanju Beckhamovog dolaska, ukoliko je to moguće ostvariti – izjavio je Redknapp.

Podsjećamo, Beckham je protekle dvije sezone za vrijeme zimske stanke u američkom prvenstvu igrao dva puta na posudbi u AC Milanu. Slavni je 35-godišnji nogometaš poručio kako bi i ove sezone volio zaigrati u nekom europskom klubu na posudbi tijekom zimskog perioda, budući da se još uvijek nije odrekao ambicija igranja za englesku reprezentaciju, u kojoj je sa 115 nastupa rekorder kada su u pitanju igrači u polju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mac84 02.01.2011.

    pa sta on seb umislja ni dok je bio mljadji nije valjo, nek ostane kod amera i radi jedino sto zna (reklame)

  • Ivek_1 02.01.2011.

    I ja bi u Tottenham pa ko me j...! :D :)

  • boys 02.01.2011.

    barca imaš dobar nick...hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare