To je to što me zanima!

Ćorluka: Faul je bio za zatvor; HNS: Ozljeda nije tako strašna

Krvnički start Mathieua Flaminija s dvije noge u gležanj Vedrana Ćorluke raspalio je vatru na San Siru. U sve se sjajno uklopio i podivljali Gattuso udarajući koga stigne
Vidi originalni članak

Trebao je završiti u zatvoru zbog tog starta, prenose engleski mediji Ćorlukin komentar o Flaminijevom faulu nakon kojeg je hrvatski nogometni reprezentativac završio na nosilima. A Flamini je dobio samo žuti karton.

- To je morao biti samo crveni karton i ništa više. Kako nije dobio crveni karton? Apsolutna sramota! U Uefi bi morali analizirati tu situaciju i poduzeti nešto. Bio je to jako, jako opasni nasrtaj. Moram reći da su u Milanu na kraju malo izgubili glavu – rekao je Redknapp.

Bila je to večer u kojoj su Milanovi nogometaši pokazali izrazitu prgavost. Pogotovo se to odnosi na kapetana Gennara Gattusa i Mathieua Flaminija koji je u 55. minuti natjerao Redknappa na zamjenu.

Flamini je nakon susreta posjetio Tottenhamovu svlačionicu i ispričao se Ćorluki što mu je priuštio da kraj susreta dočeka na štakama, sa zaštitnom čizmom na nozi.

- Otišao sam u Tottenhamovu svlačionicu kako bih provjerio Ćorlukino stanje i ispričao se - objasnio je bivši igrač Arsenala za Sky Sport Italia nakon susreta.

Kasno sinoć Vedrana Ćorluku i liječničku službu Tottenhama kontaktirali su izbornik Slaven Bilić i liječnik reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević, prenosi službena stranica HNS-a.

Saznali su da se Čarli osjeća dobro, da ozljeda prema prvim procjenama ne izgleda tako loše, no danas slijedi temeljita dijagnostička obrada nakon koje će biti poznati detalji i težina ozljede.

Harry: A našao se tući s Jordanom... dobio bi batine

Nakon utakmice je živčani Gennarro Gattuso krenuo u fizički obračun s pomoćnim trenerom Spursa Joeom Jordanom s kojim se već zakačio tijekom utakmice.

- U tom sukobu je kao pobjednik mogao izaći samo jedan – Joe Jordan! Apsolutno bih se kladio na njega. Ako se krenete već tući s nekime iz Tottenhama, to svakako ne smije biti Jordan – našalio se Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Igor20 18.02.2011.

    ..ljudi moji nek je taj Flamini i loptu pogodio ajd..al nemozes s 2 đona u nju..i onda se nađu tu neki debili i govore o tome kako to nije prekrsaj ni za zuti..decki vi ste retardirani..pa da imate imalo poima o nogometu znali bi o cem se radi..taman da je corluka i skocio i da ga ovaj nije pobro..opet treba barem zuti dobiti zbog takvog starta..o cem vi pricate?! ajde malo na travu pa da vam neko tako uđe pito bi vas jel je za zuti faul..jbt zivot

  • ivica20002000 16.02.2011.

    e da Flamini je poznat po tome startu s 2 noge http://www.youtube.com/watch?v=eVVQRTPuxBM

  • beli 78 16.02.2011.

    zašto netko iz hns-a ne digne glas kada se desi takav krvnički start na našin igračima.pogledajte kako drugi to rade .ali ne dedeki nemaju računice za to ,a i nisu dobili zeleno svijetlo od onog kriminalca maminja

Komentiraj...
Vidi sve komentare