To je to što me zanima!

Redknapp: Hvala Biliću što mi je preporučio Kranjčara

Menadžer Portsmoutha Harry Redknapp otkrio je da vjerojatno ne bi kupio hrvatskog veznjaka da mu ga Slaven Bilić nije preporučio
Vidi originalni članak

Slaven Bilić mi je napravio fantastičnu uslugu kad ga je preporučio, izjavio je trener Portsmoutha Harry Redknapp u londonskom Timesu nakon Nikinoga pobjedničkoga gola protiv West Ham Uniteda.
Dodao je da vjerojatno ne bi ni kupio Kranjčara da mu ga Bilić nije preporučio. Redknapp je bio trener današnjem hrvatskom izborniku dok je Slaven nastupao za West Ham United.
- Bilić je jedan od bivših West Hamovih igrača kojeg u klubu najviše cijene. Neki bi ga navijači istog trenutka vidjeli na klupi umjesto Iana Curbishleya - ispričao je menadžer Pompeya.
- Niko je izvanserijski igrač i prava igračka klasa, on je bio taj koji je bljesnuo na jučerašnjoj utakmici.


NIKO ZA BBC I SKY SPORTS IGRAČ UTAKMICE
Hrvatski reprezentativac je po ocjenama novinara BBC-ja i Sky Sportsa proglašen igračem utakmice. Na BBC-ju je dobio prosječnu ocjenu 8,12, a na Sky Sportsu je zaradio osmicu. Prema ocjenama posjetitelja internetske stranice Sky Sportsa dobio je savršenih 9,5.
Novinari The Suna i Mirrora nisu pak bili previše oduševljeni Nikinom izvedbom. Hrvatski veznjak je u The Sunu dobio prosječnu šesticu, kao i u Mirroru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Shady 09.04.2008.

    Niko je OK igrač ali ukoliko se iduće sezone još ne pobolša ili ne pređe u bolji klub mislim da ce izgubiti mjesto od Rakitića jer ce Rakitić otici u Liverpool ii Inter i neće više biti zadovoljan sjedenjem na klupi..Ja sam Dinamovac ali Niko mi je jedan od dražih igrača nebih volio da mu otme mjesto onaj mali Švicarac

  • sined 09.04.2008.

    stvarno mi nije jasno toliko variranje u ocjenama, ocito je da neke novine preferiraju odredene klubove

  • sky7 09.04.2008.

    Eto, napokon se zna tko je lobirao za Niku i na nos izašlo svima onima, koji Niku i dandanas ponižavaju riječima da mu je otac \"zrihtao sve\". Niko jeste dobio vjetar u leđa dobrom preporukom, ali za SVE ostalo se je izborio SAM. Bravo Niko, samo tako naprijed, svaka ti utakmica takva bila i bravo za Bilića, \"dobar nos\" i još jedna dobra procjena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare