To je to što me zanima!

Redknapp: Igrače poput Nike ne pronalazite često

I vi vidite o kakvom nogometašu je riječ. Niko je doista fantastičan igrač i sjajna osoba, rekao je trener Portsmoutha Harry Redknapp
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar ili 'pristojni Hrvat', kako ga u uvodu teksta predstavlja novinar Portsmouth Todaya, ove sezone briljira u dresu Portsmoutha. Protiv West Hama Niko će petu utakmicu zaredom početi od prve minute. To je veliki napredak za hrvatskog reprezentativca, koji lani nije odigrao više od dvije utakmice u nizu.
- Kao većini nogometaša, i Niki je trebalo vremena da se navikne na engleski nogomet. Matt Taylor bio je njegova najveća prepreka na putu do prve momčadi. Matt je dugo bio u odličnoj formi i vrlo važan član lanjske momčadi. Niko je uglavnom ulazio s klupe, a često je utakmicu morao odgledati s tribine – osvrnuo se na Kranjčarovu prvu sezonu u Premiershipu trener Portsmoutha Harry Redknapp.
Početkom nove sezone Redknapp je s tradicionalne engleske taktičke formacije 4-4-2 prešao na 4-3-3/4-5-1, što je Niki Kranjčaru otvorilo poziciju na lijevoj strani napada, odnosno veznog reda. Bivši igrač Hajduka i Dinama znao je iskoristiti priliku: odigrao je sedam utakmica, zabio jedan gol i podijelio tri asistencije.
- I vi vidite o kakvom nogometašu je riječ. Niko je doista fantastičan igrač i sjajna osoba, a za razliku od prve sezone sad se stvarno osjeća kao dio momčadi, dio našeg zajedničkog uspjeha – nastavio je Redknapp.
- Iako već sad igra odlično, ne sumnjam da će Niko u budućnosti još više napredovati. Šteta za Matta, koji više nije u prvom planu, ali igrače koji barataju loptom poput Kranjčara ne pronalazite svaki dan…

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare