To je to što me zanima!

Redknapp: Ja Modrića ne bih pustio ni za 40 milijuna eura

Uistinu, mi ne nabijamo cijenu, ne licitiramo i ne želimo ga prodati. Želimo zadržati naše najbolje igrače pa tako i Modrića, ponovio je još jednom Harry Redknapp
Vidi originalni članak

Uopće ne mislimo prodavati Modrića, ali ću reći da ga nekom drugom klubu, za slučaj da ga prodajemo, ne bih dao niti za 35 milijuna funti, rekao je Tottenhamov menadžer Harry Redknapp.

Hrvatski nogometaš i dalje je "ni na nebu, ni na zemlji" kad je njegova neposredna budućnost u pitanju. Iz kluba ga, barem zasad, ne puštaju, dok on ne skriva tendenciju za promjenom sredine te treninge na pripremama odrađuje sasvim mehanički. Tottenham je za njega odbio dvije ponude Chelseaja: prvu tešku 22, a drugu 27 milijuna funti.

- Da ga želimo prodati, svota od 35 milijuna funti ne bi zadovoljila moju procjenu njegove vrijednosti. Mislim da on vrijedi užasno više od toga.

- Uistinu, mi ne nabijamo cijenu, ne licitiramo i ne želimo ga prodati. Želimo zadržati naše najbolje igrače, što znači da želimo zadržati i njega.

- To je u rukama predsjednika Levyja. Na kraju svega, ja niti ne odlučujem o tome. Očito je da ga ja želim zadržati, dok predsjednik stalno ponavlja da nije na prodaju.

- Morat ćemo svejedno pričekati da bismo vidjeli što će se dogoditi. Odlučni smo, ukoliko bismo to mogli, osloniti se na njega. No, situacija je teška. Teška je za njega, a teška je i za klub – zaključio je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Fabregas <3 24.07.2011.

    a što pumpaju ovog Modića :D

  • MatejSeidl 23.07.2011.

    židovi iz tottenhama nabijaju cijenu -.-

  • doom 23.07.2011.

    imam osjecaj da ce se dogoditi kontra efekt na kraju i to na stetu naseg luke,nakraju ce se vratiti u dinamo kak i svi ostali jer ga niko nece htijeti!nikad nisam mislil da je luka lovator jer fakat je car i svi ga vole i simpatiziraju ,cak ni meni vise nije drag!samo pogledajte Del Piera koji je proglaseni najvecim i najboljim igracem svih vremena(mislim unutar 125 igraca) i uvjek je igral za juve i kad je klub bil u kurcu i kad je bil na vrhu! nek se luka ugleda na njega!LUKA NIJE LOVA SVE!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare