To je to što me zanima!

Redknapp: Na Modrića bih stavio život, ali što ćeš...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tottenham je protiv Arsenala dominirao, imao je bolje šanse, a završilo je 0-0. Harrya Redknappa posebno boli Lukin promašaj u 92. minuti
Vidi originalni članak

Arsenal najvećim dijelom utakmice nije bio u stanju ozbiljno ugroziti gol Tottenhama. Iako je ona uglavnom bila jalova, inicijativa je gotovo svih 90 minuta bila u rukama Spursa. Pravih šansi nije bilo previše, ali bilo ih je. Priliku za klasični knock-out u samom je finišu propustio Luka Modrić, najbolji igrač utakmice. Istjecale su posljednje sekunde kada je sam izbio pred Almuniju. Pucao je s desne strane kaznenog prostora, pucao nisko i pogodio - golmana.
- Joj, kad se Modrića sjetim - zavapio je Harry Redknapp nakon utakmice i odmah nastavio.
- Okladio bih se na vlastiti život da će jedan tako dobar igrač, koji ima i odličnu završnicu, zabiti onakvu šansu. No što ćeš, ovoga puta nije uspio... - rekao je menadžer Tottenhama. Žali i za šansom povratnika Robbiea Keanea. Lennon je nabacio s desne strane, Irac pucao malo preko gola glavom s pet metara.
- Robbie je cijelu utakmicu odigrao jako dobro, ali to je bila doista velika, velika prilika - kaže Redknapp.
Trener Spursa za pobjedom žali jer je njegova momčad imala doista neočekivano izraženu dominaciju.
- Tek u zadnjih desetak minuta Arsenal nam je stvorio neke šanse. Ostatak utakmice uglavnom smo proveli na njihovoj polovici - analizirao je Redknapp.

PALACIOS ENGLEZIMA BOLJI OD LUKE
Naravno, engleski mediji ne misle baš potpuno jednako kao hrvatski. Za njih prvo ime utakmice nije Modrić, već Palacios. Portal goal.com dao je veznjaku iz Hondurasa 8.5, a Luki 7,5.
"U izuzetno visokom tempu Luka Modrić se osjećao kao kod kuće. Jedini njegov loš trenutak je ona prigoda iz sudačke nadoknade drugog dijela", stoji u opisnoj ocjeni goal.coma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VezanIPriveden 09.02.2009.

    Svatko tko kaže da je luka loše igro je veliki kreten ili nije gledo tekmu...najbolji igrač utakmice...pa šta su drugi fulali na modrićevu asistenciju...Arsenal fan...

  • marin3333 09.02.2009.

    ajde sta kenjas.jesi gledao tekmu?bio je najbolji.samo sto nije zabio gol,ali svako dodavanje je imalo smisla.nista nije bezveze odigrao

  • z501 09.02.2009.

    a jesi smotan svaka ti čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare