To je to što me zanima!

Redknapp: Nedostajat će nam Nikina kvaliteta u momčadi...

"Još uvijek nismo sigurni koliko je ozbiljna Nikina ozljeda. Nedostajat će nam jako njegova kvaliteta, ali imamo još dobrih igrača koji mogu igrati na njegovom mjestu"
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar u srijedu je na utakmici Wigana i QPR-a teren napustio šepajući u 44. minuti. Prema prvim informacijama stradala je zadnja loža, a nije poznato koliko će hrvatski reprezentativac pauzirati.

- Još uvijek nismo sigurni koliko je ozbiljna Nikina ozljeda. Nedostajat će nam njegova kvaliteta, ali imamo još dobrih igrača u momčadi koji mogu igrati na njegovom mjestu - rekao je trener QPR-a Harry Redknapp.

Ukoliko se ozljeda pokaže teže prirode Kranjčar će propustiti i susrete dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda koji su na rasporedu 15. i 19. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kum Amte 02.11.2013.

    Niko je dobar za reprezentaciju a ovaj Harry ga obožava,pa to je čudo

  • stipo222 01.11.2013.

    šta se radi kod nas , izbace sammira koji je nas najbolji vezni igrač ! a ostave ove šepavce kranjčara, modrica.... necu ni gledat nogomet više našu reprezentaciju

  • bax212 01.11.2013.

    u engleskoj razmisljaju da se sljedece kolo ne odigra, radi toga sto kranjcar ne igra, a vjerovatno i kvalifikacije ce se pomjerit radi njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare