To je to što me zanima!

Redknapp: Pavljučenko, pa nisi ti baš Diego Maradona

Menadžer Tottenhama traži od ruskog napadača da manje dribla, a više se posveti koncentriranju u šansama za gol. Rus se požalio novinarima...
Vidi originalni članak

Pavljučenko je primio loptu uz lijevu aut liniju. Krenuo je u dribling, prošao jednog braniča, pa odmah i drugog. No stigao je i treći i odnio mu loptu. Šansa je propala, a Harry Redknapp 'pozelenio'.
- A ti si ovdje došao driblati?! Što misliš, da si Maradona? - upitao je Redknapp svoga napadača, kojemu je ubrzo sve postalo jasno. Pogotovo nakon dodatnih trenerovih uputa:
- Lopte se moraš rješavati što je prije moguće, tvoj posao je da zabijaš golove, a ne driblaš. Samo to, samo da zabijaš!
Roman Pavljučenko tako nije naučio igrati, u Rusiji je bio zvijezda i mogao je gotovo sve što je poželio. U Engleskoj toga više nema i preostalo mu je jedino poslušati trenera. U Premiershipu je zabio triput, prije nekoliko dana u FA cupu još dvaput. Očito 'nisi ti Maradona' doktrina funkcionira jako dobro...
- Ne bunim se na trenerove naredbe, on najbolje zna kako želi da mu momčad izgleda. Ali ne mislim da sam ijednu utakmicu 'privatizirao' driblinzima - rekao je Pavljučenko ruskom Sport Expressu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare