To je to što me zanima!

Redknapp: Vjerojatno ništa od dolaska Davida Beckhama

'Ne vjerujem da će Beckham postati naš novi član. Prilično je komplicirana situacija s njegovim osiguranjem. Dakako, dobrodošao je da nam se priključi na treninzima'
Vidi originalni članak

Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp izjavio je kako po svojoj prilici od dolaska Davida Beckhama na tromjesečnu posudbu iz LA Galaxyja neće biti ništa...

Redknapp se nadao da će posao s Beckhamom, kojeg je želio dovesti na White Hart Lane tijekom zimske stanke u američkom prvenstvu, zgotoviti već ovoga vikenda. No, za Sky Sports je izjavio kako slavni 35-godišnji nogometaš ipak vjerojatno neće zaigrati za momčad u kojoj su na platnom spisku četvorica hrvatskih nogometaša, Luka Modrić, Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa.

- Ne vjerujem da će Beckham postati naš novi član. Prilično je komplicirana situacija s njegovim osiguranjem. Dakako, David je dobrodošao da nam se priključi na treninzima na mjesec dana ili koliko već, što mislim da bi on i volio učiniti. No, od njegove registracije za nas po svemu sudeći neće biti ništa - rekao je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DamirKindrat 09.01.2011.

    ma sta ce vam on imate vi pravu momcad i bez njega

  • arsenalist 09.01.2011.

    Verujem, al ne verujem

  • Frank Ribery 09.01.2011.

    Posh i Becks u svojoj vili odmaraju i Beckham odluci ici malo trcati,izade on u dvoriste i vidi da mu Porsche od zene netko krade i vikne on Posh Posh netko ti je upravo ukrao auto i pita ona njega pa da li si dobro lopova zapamtio a on odgovori ma jos bolje od toga zapisao sam tablice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare