To je to što me zanima!

Redknapp vraća Kranjčara u QPR i dovodi Van der Vaarta

Iskusni trener nada se da će složiti konkurentnu momčad za borbu u Premiershipu. Cilj je dovesti Niku Kranjčara iz kijevskog Dinama te Van der Vaarta iz HSV-a
Vidi originalni članak

Volim Niku, a on bi se htio vratiti u QPR. Mora samo sve dogovoriti sa svojim sadašnjim klubom, rekao je Harry Redknapp.

Iskusni engleski trener slaže momčad za Premiership koji je izborio s Nikom Kranjčarom u sastavu. Prošle je sezone hrvatski reprezentativac u londonskom klubu bio na posudbi iz kijevskog Dinama, no na kraju sezone morao se vratiti u Ukrajinu. Ipak,ne bi trebalo čuditi ako ga QPR sada otkupi.

- On može igrati premierligaški nogomet, u to nema nikakve sumnje. Niko je igrač kakav nam treba - priča Redknapp te nastavlja:

- Mislim da njegov menadžer pregovara s Dinamom te traži dogovor koji bi zadovoljio sve strane. Želi doći ovdje i pristao bi na veliko smanjenje plaće. Uživa u Londonu i dobar je momak.

Osim na Kranjčaru, Redknapp radi na dovođenju još šest igrača. Među njima je još jedan s kojim je surađivao u Tottenhamu, Rafael van der Vaart.

- Rafa je odličan nogometaš i dobar profesionalac. Stijelac je koji momčadi donese 10 do 12 golova po sezoni. Raspitujemo se oko nekih igrača i sada čekamo odgovore - zaključio je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • KTBFFH ZG 28.07.2014.

    QPR bi po imenima trebao biti u rangu Evertona, ali opet nisu...

  • norveska1984 28.07.2014.

    naravno da je pa taj modric zna samo dodat loptu igracu do sebe ili prema natrag za modrica je baba vanga svemirski brod

  • dan33 28.07.2014.

    ipak ce Zrinkica i dalje voliti Niku jer ostaje u Londonu a ne u nekom Zagrebu ili slucajno Kijevu

Komentiraj...
Vidi sve komentare