To je to što me zanima!

Redknapp: Želim Beckhama, ali ne zbog prodaje dresova

Menadžer Tottenhama pozvao je Davida Beckhama na White Hart Lane. Veznjak LA Galaxyja nakon Milana traži klub u kojem bi igrao po završetku MLS sezone
Vidi originalni članak

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp izrazio je želju za dovođenjem Davida Beckhama na White Hart Lane po završetku sezone u američkoj MLS ligi.

- Kontaktirat ćemo LA Galaxy da vidimo žele li ga pustiti na tromjesečnu posudbu. Siguran sam da David može odigrati na visokoj razini - rekao je Redknapp.

Beckham je u potrazi za europskim angažmanom nakon što mu završi sezona s LA Galaxyjem u MLS-u kako bi osigurao poziv u englesku reprezentaciju.

- Bilo bi odlično da dođe kod nas, ali ne kako bi prodavao dresove - nahvalio je Redknapp bivšu zvijezdu Manchester Uniteda i Reala.

Becks je u dva navrata bio na posudbi u Milanu, a njegov odlazak  Spursima je malo vjerojatan jer Beckham ne želi igrati ni u jednom engleskom klubu nakon što je prije 11 godina napustio 'crvene vragove'.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Imotski_xXx 01.01.2011.

    IP95 I DR HOUSE ajte vi sinko lagano lec...beks ima kvalitetu koja ne zastarijeva..on moze komodno igrat u bilo kojem Europskom klubu....ali tako isto ima i jendo poštenje..i Neželi u EPL radi Uniteda iz kojega je potekao..tako da ...šteta što od ovog nema nista al bila bi zanimljiva stvar Luka i David zajedno...

  • chelsea_fan 01.01.2011.

    šta ih lukica ne poduči ? zar nije on najbolji ?

  • user_66879 01.01.2011.

    a koji ce im k, vdv,modric, palacios, hudelston, kranjcar, bale, lennon, jenas, vjerojatno sam zaboravio nekog sve vezni ( vdv malo vise napadacki ali eto ), beckham nema vise "brzinu" za krilo eventualno srednjeg veznog a tu im netriba, dakle razlog dovodjenja bi bila prodaja dresova

Komentiraj...
Vidi sve komentare