To je to što me zanima!

Redknapp žestok: Engleski igrači stvarno ne valjaju!

Menadžer Tottenhama bez dlake na jeziku govori o mladim engleskim nogometašima. Objasnio je i zašto kao trener kupuje isključivo strance
Vidi originalni članak

Aston Villa nekako uspjeva, povremeno imaju i sedam-osam Engleza u prvih 11, ali Harry Redknapp misli da s domaćim igračima ne može daleko.
- Bilo bi sjajno kada bi bilo dobrih mladih igrača koji su Englezi. Ali jako je teško pronaći takve - misli trener Tottenhama. Svoj je stav izrekao baš uoči gostovanja njegove momčadi kod Aston Ville. Kojoj na klupi, da ironija bude veća, ne sjedi Englez. Nego Irac, Martin O'Neal je taj koji je uspio u onome što je Redknappu apsolutno nezamislivo.
- Ma mogu ja kupovati engleske igrače, to je najlakše. Ali Englezi imaju i jedan problem. Ne valjaju! - rekao je Redknapp i nastavio:
- Trenutno mi se čini da vlada ogromna suša kada je riječ o vrhunskim mladih engleskim nogometašima. I zato mislim da je kupovati mlade Engleze u ovom trenutku doista gubitak vremena.
Naći će se puno protivnika Redknappove teze, pogotovo ako se baci pogled na reprezentaciju. Rooney, Walcott, Young, Agbonlahor i društvo su vrhunski, a nije baš da su stari. Nešto stariji su ostatak sjajnih engleskih reprezentativca; Terry, Ferdinand, Gerrard, Lampard, Cole, Barry...
- Slažem se da imamo odličnu reprezentaciju. Dugo nismo imali tako kvalitetne igrače. Ali mislim da je nećemo tako brzo ni imati, proći će puno vremena dok ne uspijemo složiti jednako jaku momčad - zaključio je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare