To je to što me zanima!

Redknapp: Zvijezde su tražile šansu, dobile je i upropastile

Kucali su mi na vrata, molili me da igraju. I ljudi oko mene govorili su mi da su to odlični igrači i da zaslužuju priliku. Dobili su je i upropastili, rekao je Redknapp...
Vidi originalni članak

Menadžer Harry Redknapp bio je izrazito ljut na svoju momčad koja je kao domaćin u FA Cupu izgubila od trećeligaša Milton Keynes Donsa s 4-2.

Gosti su u 56. minuti poveli s 4-0. Rangersi su dvama golovima u zadnjih 10 minuta tek uspjeli ublažiti sramotu.

- U momčadi imamo golmana Roberta Greena, koji je engleski reprezentativac, desnog beka iz Manchester Uniteda Fabija na posudbi, pa Estebana Granera koji je stigao iz Real Madrida, Ji-Sung Parka koji je stigao iz Manchester Uniteda. Takvi igrači trebali bi nam donijeti pobjedu protiv momčadi koja je dvije divizije ispod nas. Dao sam im šansu jer su mi kucali na vrata i govorili da žele igrati, jer su mi i drugi govorili da su to jako dobri igrači. Dao sam im šansu, ali oni su je upropastili – grmio je Redknapp.

Još jednom je ponovio kako momčad koja tavori na začelju Premierlige treba pojačanja u prijelaznom roku.

- Mi smo na dnu ljestvice u prvenstvu jer tamo i zaslužujemo biti. Zbog toga sam po cijeloj Europi tražio igrače u protekla tri tjedna. Znam jako dobro da nam trebaju pojačanja, nastavit ćemo potragu idućeg tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • josildo 27.01.2013.

    doveli su sve otpisane igrače i to hrpu njih odjednom i odlaze tamo di im je imjesto u chanpionship

  • topnik333 27.01.2013.

    To je tako kad se u jednoj sezoni uzme 20 novih igrača, nemože se to tek tako uigrati!

  • nerazumnost 27.01.2013.

    Čisto sumnjam da su ta trojica jedini krivci za poraz! Neka se Redknapp zapita kakvi mu je napad koji ne može probiti obranu trećeligaša 80 minuta te kakva mu je obrana koja od trećeligaša primi 4 komada u prvih sat vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare