To je to što me zanima!

Redovi na Rujevici od 5 ujutro: Zapad rasprodan u pet minuta!

Ni prohladno vrijeme ni kiša nisu zaustavilli navijače da satima čekaju za ulaznicu na utakmicu Hrvatske i Slovačke 16. studenoga u Rijeci. Očekuje se kako će se rasprodati u nekoliko sati
Vidi originalni članak

Jasno je da će Rujevica za utakmicu Hrvatske i Slovačke, posljednju i ključnu u kvalifikacijama za Euro 2020, biti premala za sve koji će je htjeti gledati s tribina novoga riječkog stadiona kapaciteta svega 8279 gledatelja, od čega je u slobodnu prodaju išlo tek oko 5000.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Rijeke i putem interneta krenula je ovaj utorak desetak minuta prije podneva i pitanje je sata kad će sve ulaznice biti rasprodane. U samo pet minuta ljude je na šalteru dočekala poruka: tribina zapad je - rasprodana! Već prije 13 sati na internetu je stajala poruka kako su karte rasprodane za taj dio, dok na blagajnama prodaja traje.

A ljudima u redu nije smetalo ni prohladno, vjetrovito vrijeme ni kiša koja povremeno pada nad Kvarnerom.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

NA RUJEVICI I INTERNETU Gdje kupiti karte za Slovačku? Prodaja je krenula u 12 sati...

Prvi navijači stali su u red već u rano jutro, oko 5 sati, a prije početka prodaje red je bio dug i 400 metara. Svi su nestrpljivo čekali vrijedan papirić kako bi Dalićeve "vatrene" pobjedom ili remijem sa Slovacima ispratili na Euro.

- Došao sam u 5 ovdje, nikog nije bilo. Drago nam je da se igra na Rujevici - rekao nam je prvi čovjek u redu, Dario Brunjak iz Rijeke.

Odmah iza njega bio je Davor Klarić, Hrvat koji je zbog ulaznica potegnuo iz Italije.

- Došao sam nekoliko minuta nakon njega, ja sam iz Splita. Nije mi bilo važno gdje se igra. Kupujem četiri ulaznice - kaže Davor.

Najpripremljeniji je bio stariji gospodin Knapić koji je čekao zavaljen u stolcu.

- Došao sam iza njih, spremniji sam. WC-a nema, trpimo - rekao je sa smiješkom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je i onih koji su se osvrnuli na izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da je Rijeka u vrijeme komunizma bila "rezervni klub za Crvenu zvezdu i Partizan".

- Ima nešto u toj izjavi - rekao je jedan gospodin u ozbiljnijim godinama s kišobranom, a bili su tu i momci iz Ogulina, jedan čak i iz Marije Bistrice...

A lošem vremenu doskočio je gospodin Ismet koji je ljudima u redu prodavao kišobrane i dresove.

- Mandžo je legenda. IPokazat će Rijeka što znače riječki navijači - rekao je.

Najjeftinija je ulaznica u pretprodaji ona za sjever - 100 kuna, za istok je 150, a za zapad 200 kuna. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a svaka je personalizirana odnosno glasi na ime i prezime.

POGLEDAJTE GALERIJU:

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Sandokan Janosik 29.10.2019.

    neš ti stadiona problemga napuniti................... i stadio u Velikoj prima 8.000 gledalacqa i bez problema bi bio pun iako veličana nema ni 2.000................sa čime se fale majko mila..............

  • 29.10.2019.

    U pet minuta hahaha kad ima 47 mjesta na zapadu

  • viklersky 29.10.2019.

    Teška sprdačina, najvažnija utakmica u fazi natjecanja a mi pred 5-6 tisuca ljudi, gdje god da je bilo dogovoreno ovo je vanredna situacija i trebalo se igrati gdje ce biti veći profit za sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare