To je to što me zanima!

Redsi na Anfieldu protiv Benfice spašavaju sezonu

Benfica je zadnju utakmicu izgubila u studenom prošle godine u domaćem kupu od Vitorije. Nakon toga su odigrali čak 27 utakmica bez poraza
Vidi originalni članak

Liverpool ima sezonu iz najgorih noćnih mora, a vrhunac krize dogodio se u nedjelju kad su Redsi na gostovanju kod Birminghama uzeli samo bod. No, još je gora bila reakcija trenera Rafael Beniteza, koji je pri rezultatu 1-1, u 65. minuti iz igre izvadio najboljeg strijelca momčadi, Fernanda Torresa. Kapetan Gerrard bio je šokiran, navijači također. Na Anfieldu već dugo vlada kaos, a Benitezu se odavno ne vjeruje.
Ipak, pred Liverpoolom je utakmica koja bi mogla spasiti sezonu. Prolaz u polufinale Europske lige nakratko bi prebrisalo silne poraze i tek šesto mjesto u Premiershipu. No, posao nije nimalo lak. Osim Liverpoolovog zaostatka (2-1) iz prve utakmice, portugalska momčad je posljednju utakmicu izgubila dalekog 22. studenoga 2009. godine u domaćem Kupu od Vitorije iz Guimaraesa. Nakon toga su odigrali 27 utakmica bez poraza.
- Ovo natjecanje vidim kao veliku priliku za osvajanje bar jednog trofeja ove sezone. Bilo bi to od velike važnosti za sve, za klub i za navijače. Imamo bolju momčad od Benfice, postigli smo gol na strani i šansu za polufinale imamo - rekao je trener Rafa.
Od ostalih utakmica najzanimljivija nam je ona između Standarda i HSV-a (1-2). Mladen Petrić predvodit će napad njemačke momčadi. U Madridu Atletico dočekuje Valenciju (2-2), a još igraju Wolfsburg i Fulham (1-2).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _lackovic_ 08.04.2010.

    već mi je dosta i njegovog urlanja na svaki liverpoolov gol. mogli su staviti nekog nepristranog komentatora ko što je drago ćosić, a ne ovoga koji bi možda bio nepristran da igraju liverpool i dinamo.

  • Philly76 08.04.2010.

    Bože pa da nema neke druge slike.. svaki put kad se spominje liverpool uvijek ova torresa

  • dbergkamp 08.04.2010.

    Catdozo će ih opet uništit

Komentiraj...
Vidi sve komentare