To je to što me zanima!

Redsi žele veznjaka 'vatrenih': Uspoređuju ga s De Bruyneom!

Prošle sezone bio je uvršten u najbolju postavu francuske lige, a sada dobiva sve manje minuta. Transfer je na pomolu, a u igru za hrvatskog veznjaka uključio se engleski velikan
Vidi originalni članak

Lovro Majer prošle sezone igrao je najbolji nogomet u karijeri. Ljevonogi hrvatski veznjak za francuski Rennes odigrao je fantastičnu sezonu, a francuski L‘Equipe uvrstio ga je u idealnu momčad prošle sezone. U 49 nastupa Majer je sudjelovao kod 24 gola svoje momčadi, s tim da ih je 11 zabio, a 13 namjestio.

TRENER JUNIORA HAJDUKA Budimir: Nemojte razapinjati Vuškovića! Sad se osjećamo kao 'vatreni' nakon poraza u finalu

Ove sezone Majer nije u tako dobroj formi. Odigrao je 23 utakmice i zabio šest golova. Francuzi tvrde kako je "zanemaren" i kako u Rennesu ne dobiva dovoljno pažnje. Majerov nedostatak pažnje mogao bi iskoristiti Jurgen Klopp. Liverpool.com piše kako je Majer na meti Liverpoola koji sljedeće sezone ne računa na velik broj svojih veznjaka.

James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita i Arthur Melo više neće biti u kadru "redsa" za sljedeću sezonu. Kloppova prva želja bio je Englez Jude Bellingham, ali sve je izglednije kako do tog transfera neće doći. Veznjak kojeg žele gotovo svi teško je ostvariv cilj za Liverpool i zato je Klopp odlučio potražiti alternativno rješenje.

BRAVO, KAPETANE VIDEO Modrićeva krasna gesta: Vidio dječaka u dresu 'vatrenih' pa mu poklonio i Realov dres

Engleski mediji ranije su spominjali mogućnost Majerova dolaska na Anfield, posljednji je o tome izvještavao Mirror još u rujnu prošle godine. Autor teksta Majera uspoređuje  s Arsenalovim Martinom Ødegaardom, Interovim Nicolom Barellom i playmakerom Manchester Cityja Kevinom De Bruyneom.

Sve je izglednije kako će Majer napustiti Rennes ovog ljeta, a izgleda kako mu opcija ne nedostaje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Vito Scaletta 27.04.2023.

    Reprezentacija se treba graditi oko Majera a ne Kovačića koji svaku petu odigra odlično. Nikako mi nije jasno da je za repku Majer na klupi.

  • kp 27.04.2023.

    Hahaha koje budalaštine nije u formi to samo budala može napisati ili izreči.Nestavlja ga trener najbolje bi mu bilo da bježi iz tog kluba isto ko i kod Muse u Benfici.Lagano treba pokupiti PRNJE i otìči iz kluba.

  • kajzanavek 27.04.2023.

    Super potez za Redse i Lovru. Nemreš lošiji biti od Hendersona nikak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare