To je to što me zanima!

Reggae Boyzi u polufinalu Gold Cupa: Jamajka izaziva Amere

Jamajčani su u nedjelju svladali Panamu 1-0 golom Darena Mattocksa i plasirali se u polufinale Gold Cupa. Za finale će se boriti protiv domaćina SAD-a, koji je isim rezultatom izbacio Curacao
Vidi originalni članak

Jamajka i SAD će igrati u polufinalu Gold Cupa nakon što su u nedjelju u četvrtfinalnim susretima eliminirali Panamu i Curacao.

Jamajka se plasirala u treće uzastopno polufinale Gold Cupa nakon što je u nedjelju u Philadelphiji u četvrtfinalnoj utakmici sa 1-0 pobijedila Panamu pogotkom Darrena Mattocksa u drugom poluvremenu.

Mattocks je pobjedu Jamajci donio udarcem s bijele točke 15 minuta prije kraja utakmice.

Branitelji naslova SAD su mjesto u polufinalu osigurali također pobjedom od 1-0 nad Curacaom, a strijelac jedinog gola bio je Weston McKennie u 25. minuti prvog poluvremena.

Jamajka i SAD će tako polufinale igrati u Nashvilleu u srijedu, dok drugi polufinalni par čine Meksiko i Haiti koji će se za mjesto u finalu boriti dan ranije u Glendaleu.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Morris12 01.07.2019.

    Vjerovali ili ne Curacao je dominirao sinoć protiv Amerike. U drugom poluvremenu Amerika jedva par puta prešla preko centra. Šteta za par neiskorištenih prilika. Amerikanci bez Pulisica i McKennia kao amateri. Upravo su njih dvojica zasluzni za gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare