To je to što me zanima!

Reja: Razumijem navijače, žao mi je što nisu uz nas...

S ovakvim sam se situacijama s navijačima već susretao u Napoliju. To vam je tako kad je u pitanju tolika ljubav i strast, kaže Edoardo Reja
Vidi originalni članak

Trener Hajduka svjestan je težine situacije uoči derbija. S jedne strane je osokoljen povratkom Vejića i Maloče, vjerojatno i Šerića, no s druge žalostan što će navijači izostati s derbija.
- Razumijem ih, ali sam žalostan što neće biti uz nas. Još uvijek se nadam da će promijeniti svoju odluku i da će nam pomoći. S ovakvim situacijama sam se već susretao u Napoliju čiji su navijači kao i Hajdukovi zaluđeni. Kad je u pitanju tolika strast i ljubav onda se vrlo lako ide od ljubavi do mržnje. Previše su uz klub i teško ih je razuvjeriti ako rezultati nisu dobri - rekao je Reja.
Iskusan stručnjak smatra kako neće biti posebno teško motivirati igrače jer su u derbijima igrači maksimalno koncentrirani.
- U ovakvim se utakmicama ne gleda tko je bolji, jer će svaki igrač Hajduka i Dinama dati svoj maksimum - rekao je Reja.
Upitan o slabijim stranama Dinama, Reja je uz osmijeh rekao kako Dinamo nema loših strana, te da su jednako jaki u obrani, vezi i u napadu te da će njegova momčad tražiti premoć u sredini terena. Novinare je zanimalo koga bi od 'modrih' Reja volio vidjeti u svojoj momčadi, na što je Reja odgovorio da Dinamo ima puno dobrih igrača istaknuvši Manndžukića, Moralesa i Papadooulos.
- Ali ja ne želim nikoga od igrača Dinama, nego moram napraviti svoj domaći rad s igračima Hajduka kojii mi stoje na raspolaganju. Dinamu ne igra Mandžukić, ali imaju igrače koji će ga zamijeniti, a koji su manje više na istom nivou - završio je Reja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nizozemac 30.10.2009.

    Navijam za Dinamo moje misljenje je pozitivno o Reji samo je problem u upravi Hajduka ima puno i tko treba bit a ima puno i tko treba otic Reja svoj posao radi vise nego dobro samo da se i njemu neprelije casica onda ce tek Hajduk bit u problemima.

  • crnabitanga 30.10.2009.

    Stari moj, nemaš ti pojma gdje si došao...Napoli je mala beba za ovo!

  • razumni...not 30.10.2009.

    dinamovac sam ali mi se svida ovaj reja,hajduk bi ga trebo zadrzat pa ce i rezultata bit

Komentiraj...
Vidi sve komentare