Obavijesti

Sport

Komentari 5

Reja: Razumijem navijače, žao mi je što nisu uz nas...

Reja: Razumijem navijače, žao mi je što nisu uz nas...
1

S ovakvim sam se situacijama s navijačima već susretao u Napoliju. To vam je tako kad je u pitanju tolika ljubav i strast, kaže Edoardo Reja

VIDEO

Trener Hajduka svjestan je težine situacije uoči derbija. S jedne strane je osokoljen povratkom Vejića i Maloče, vjerojatno i Šerića, no s druge žalostan što će navijači izostati s derbija.
- Razumijem ih, ali sam žalostan što neće biti uz nas. Još uvijek se nadam da će promijeniti svoju odluku i da će nam pomoći. S ovakvim situacijama sam se već susretao u Napoliju čiji su navijači kao i Hajdukovi zaluđeni. Kad je u pitanju tolika strast i ljubav onda se vrlo lako ide od ljubavi do mržnje. Previše su uz klub i teško ih je razuvjeriti ako rezultati nisu dobri - rekao je Reja.
Iskusan stručnjak smatra kako neće biti posebno teško motivirati igrače jer su u derbijima igrači maksimalno koncentrirani.
- U ovakvim se utakmicama ne gleda tko je bolji, jer će svaki igrač Hajduka i Dinama dati svoj maksimum - rekao je Reja.
Upitan o slabijim stranama Dinama, Reja je uz osmijeh rekao kako Dinamo nema loših strana, te da su jednako jaki u obrani, vezi i u napadu te da će njegova momčad tražiti premoć u sredini terena. Novinare je zanimalo koga bi od 'modrih' Reja volio vidjeti u svojoj momčadi, na što je Reja odgovorio da Dinamo ima puno dobrih igrača istaknuvši Manndžukića, Moralesa i Papadooulos.
- Ali ja ne želim nikoga od igrača Dinama, nego moram napraviti svoj domaći rad s igračima Hajduka kojii mi stoje na raspolaganju. Dinamu ne igra Mandžukić, ali imaju igrače koji će ga zamijeniti, a koji su manje više na istom nivou - završio je Reja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...