To je to što me zanima!

Reja s tribina gledao "potop" "bilih": Odluka još nepoznata

Talijanski se stručnjak uoči utakmice sastao s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem u Opatiji, no još uvijek nije poznato je li dogovoren dolazak na klupu 'bilih'
Vidi originalni članak

Hajduk je doživio uvjerljiv poraz na Kantridi, a sve skupa s tribina pratio je i Edoardo Reja koji je pažljivo zapisivao sve slabosti Hajduka. Talijanski se stručnjak uoči utakmice sastao s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem u Opatiji, no još uvijek nije poznato je li dogovoren dolazak na klupu 'bilih'. 

- Ne mogu vam dati nikakvu službenu informaciju. Nakon ovih 3-0 ne mogu dati nikakvu izjavu - rekao je Brbić nakon utakmice na Kantridi za Goal.

Rijeka je danas imala 15 udaraca na gol, od toga devet u okvir, a Hajduk samo tri pokušaja, od čega dva u okvir i to sve u prvom poluvremenu. U drugom dijelu 'bili' nisu uputili niti jedan udarac u gol Prskala i bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovako loše izdanje pozitivno, ili negativno utjecati na odluku Reje, koji je na klupi splitskog kluba bio od kolovoza 2009. do veljače 2010. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • explozivni1980 19.02.2015.

    Razgovaraju Reja i Brbić na utakmici Rijeka-Hajduk, Brbić: Reja, i?? dolaziš?? Reja: ma evo tebi 2 milijuna eura, samo me nemoj više nikada zvati!!!!

  • KnezDomagoj 19.02.2015.

    Mislim da su Šuker i Mamić krivi. I Brozović, Antolić, Mandžukić, Olić, Niko Kovač i brat mu Robert. Ni sličajno nije struka Hajduka kriva. Oni nikad nisu krivi ni za što. Ne kužim navijače Hajduka od kud tolika mržnja prema sjeveru. Da li su glupi pa ne razumiju kako ih ovi njihovi valjaju godinama. Rožić, Šurjak, Fiorentini, Brbić, Vidošević....pa to su veći kriminalci od Mamića. Šteta za hrvatski nogomet što se sve skupa događa. Što nema više Cibalie, Varteksa i Marsonije. Što nema navijača na stadionima, dobre atmosfere i svega što ide uz to.

  • GJURO 19.02.2015.

    Reja sigurno dolazi, jer je to za njega veliki izazov, da se čovjek dokaže u spašavanju propalog kluba. Taj uspjeh bi mu mogao otvoriti vrata drugih velikih klubova, npr Zadra,..ukoliko uspije, naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare