To je to što me zanima!

Reja zadovoljan igrom: Napokon pobjegli s dna...

Evidentan je napredaku igri, zadovoljan sam, rekao je trener Hajduka Edoardo Reja nakon gostujuće pobjede na Varteksom u 7. kolu HNL-a
Vidi originalni članak

Moramo igrati kao engleska reprezentacija, govorio je trener Hajduk Edoardo Reja u najavi sinoćnje utakmice u Varaždinu.
Hajduk protiv Varteksa nije igrao ni blizu kao Capellova momčad, ali za ovako loše Varaždince i takav je bio - Brazil.
- Mučili smo se u otvaranju utakmice, Mumlek nam je radio proble i da smo tad primili gol, bilo bi svega - rekao je Reja nakon pobjede 3-0, kojom je njegova momčad napokon pobjegla iz zone ispadanja. Nakon gotovo pet mjeseci “bijeli” su uspjeli nekog pobijediti u gostima. Nisu Splićani igrali spektakularno, bilo je tu mnogo praznog hoda, ali protiv Varteksa i to im je bilo više nego dovoljno.
- Evidentan je napredak u igri. Zadovoljan sam. Igrali smo pametno te smo znali da će nam Cernat i Sharbini biti prevaga - rekao je talijanski trener na “klimavom” hrvatskom.
Konačno je nešto odigrao i Cernat, podvalio je nekoliko sjajnih lopti, a i Anas Sharbini izluđivao je Besekovu momčad. Doduše, Varteks je igrao ispod svake razine.
- Jednostavno nismo bili dostojan protivnik Hajduku. Prepali smo ih se, stalno smo srljali i takvi nismo imali šanse - rekao je strateg varaždinske momčadi Dražen Besek.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Th 1950 14.09.2009.

    ajmo idemo rastaviti zagreb

  • Th 1950 14.09.2009.

    ajde ajduče pozdrav iz mokošice

  • VezanIPriveden 14.09.2009.

    Znači neće ispast iz lige, aj dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare