To je to što me zanima!

Rekordni majstor! Ronaldo prvi došao do 100 golova u Europi...

NITKO KAO ON Ronaldo je prvi igrač u povijesti europskih klupskih natjecanja koji je zabio 100 golova. Za to mu je trebalo 143 utakmice, a iza njega nalazi se Leo Messi. On je pak zabio 97 u 118 mečeva...
Vidi originalni članak

Uoči utakmice na Allianz Areni između Bayerna i Real Madrida, Ronaldo je doputovao pod velikim pritiskom budući da gol u Ligi prvaka nije zabio punih 659 minuta igre!

Krenulo je loše za Real, Bayern je imao i penal za 2-0 u finišu prvog poluvremena, no Vidal je od junaka postao tragičar.

Ronaldu je krenulo u 47. minuti kada je zabio za izjednačenje u mrežu Manuela Neuera, a potpuni preokret inicirao je u 60. minuti isključenjem Javija Martineza. Bayernov stoper dobio je dva žuta baš zbog dva faula nad njim.

Pobjedu je zapečatio u 77. minuti golom Neueru kroz noge, a bio je to njegov stoti gol u svim europskim klupskim nogometnim natjecanjima. Prvi je kojem je to pošlo za nogom! Trebalo mu je za to 143 utakmice. Iza njega je Leo Messi koji je na 97 golova u 118 odigranih utakmica.

VIDEO

Pored toga, bio je ovo njegov peti gol u posljednjih pet utakmica protiv Bayerna. Portugalac je time osigurao i Realu njegovu 53. uzastopnu utakmicu u kojoj su uspjeli postići gol.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • JasminJaco 13.04.2017.

    Dudlajte kobasicu Ronaldu koji je svojim trudom i napornim radom postao ono "nešto" u nogometu kao Messi kojem je sve bilo podareno od Boga,kraj priče !!!!

  • Daness 13.04.2017.

    Najbolji igrač u povijesti nogometa.

  • play10 13.04.2017.

    Svaka mu čast ali tome pridonose i ove katastrofalne obrane u nogometu. Ne znaš tko ima lošiju obranu. Na šta je taj nogomet spao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare