To je to što me zanima!

Rekordno osiguranje na ogledu s Hajdukom: Oprez radi Torcide

Čelnici Lokomotive pobrinuli su se da u današnjem ogledu (18 sati) ne bude nikakvih smetnji za igrače, pa će u Kranjčevićevoj ulici biti gotovo rekordno osiguranje. Red na tribinama osiguravat će 100-tinjak zaštitara
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka najavili su u velikom broju dolazak na utakmicu s Lokomotivom. Pripadnici Torcide iz svih krajeva Hrvatske dolaze na ovaj dvoboj, što je, nakon utakmice protiv Rijeke i huliganskog ispada, te HNS-ove suspenzije Poljuda, dodatno mobilizirao cjelokupno osiguranje.

Čelnici Lokomotive pobrinuli su se da u današnjem ogledu (18 sati) ne bude nikakvih smetnji za igrače, pa će u Kranjčevićevoj ulici biti gotovo rekordno osiguranje. Prema dostupnim, ali neslužbenim informacijama, red na tribinama osiguravat će 100-tinjak zaštitara, što je nekoliko puta veća brojka od uobičajene na prvenstvenim dvobojima Lokomotive!

Dostupni izvori tvrde kako je na "normalnim" utakmicama Lokomotive dovoljna i brojka od 25-30 zaštitara, dok ih je najviše do sada bilo angažirano u prijašnjim ogledima s Hajdukom - njih 70-ak. No, saznajemo kako će na ulazima biti izuzetno jaka i detaljna kontrola, kako gostujući navijači na stadion ne bi unijeli pirotehnička sredstva.

Cijelo osiguranje nadgledat će i brojne policijske snage, prije svega niz interventnih policajaca. Organizatori utakmice vjeruju kako neće biti nikakvih problema, te kako će se dvoboj Lokomotive i Hajduka odigrati u regularnim uvjetima. Bez ikakvih prekida, bez ikakvih ulazaka na travnjak...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • RijaMa_3 18.03.2017.

    Sta serete

  • 17.03.2017.

    Kad dojdu na ruju, nitko im neće pomoći. Radi principa. Bute videli.

  • 17.03.2017.

    trebalo im je zabraniti ići na gostovanje jer su bili u dogovoru s zaštitarima ,,hajduk je katstrofa ove sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare