To je to što me zanima!

Remi Fenera uz četiri crvena, Galatasarayu 20. titula prvaka

Infarktna završnica utakmice s četiri crvena kartona završila je bez pobjednika. İstanbul Başakşehir i Fenerbahçe odigrali su 2.2, a Galatasaray je postao prvak
Vidi originalni članak

Rijetko viđenu utakmicu odigrali su İstanbul Başakşehir i Fenerbahçe u pretposljednjem kolu turske Superlige. Završilo je remijem 2-2, čime je Fener izgubio teoriju za naslov prvaka, pa 20. titula prvaka Turske pripada Galatasarayu.

Başakşehir je poveo u 53. minuti golom Mehmeta Batdala, a devet minuta poslije isti igrač udvostručio je vodstvo İstanbula. A onda je stigao finiš utakmice i ludi rasplet.

Diego Ribas u 81. minuti zabija u prvi kut za 2-1, a tri minute poslije Mehmet Topuz dobio je crveni karton i Fener je ostao s igračem manje. Ali nije ga to pokolebalo jer je četiri minute poslije Pierre Webó glavom pogodio za 2-2.

Iako je ispustio veliku prednost, İstanbul Başakşehir mogao je u samom finišu i pobijediti jer je dobio penal. No Mehmet Batdal promašio je penal, a potom su gostujući igrači u nadoknadi potpuno izgubili živce i dobili čak tri crvena kartona. Isključeni su Bruno Alves, Caner Erkin i Pierre Webo.

Kolo prije kraja tako je jasno da će Galatasaray s pet bodova prednosti pred Fenerbahçeom osvojiti naslov, a treći je Beşiktaş bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića. Başakşehir ima dva boda prednosti pred Bursasporom u borbi za mjesto koje vodi u Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • drogec 26.05.2015.

    ova turska liga je najveće smeće od lige toliko prevara i namještaljki pa to ni kod nas nema

  • El Tractor 26.05.2015.

    Turska liga je "majka" namještanja, koliko tu bude prijelaza po sezoni to je nevjerojatno.

  • The_Man 25.05.2015.

    poraz fenera a tekma završila 2-2

Komentiraj...
Vidi sve komentare