To je to što me zanima!

Krstanović 111. golom stigao Popovića, Istra do boda u zadnjoj sekundi u Koprivnici

Krstanović je zabio 111. gol u HNL-u te ispisao povijest stigavši Joška Popovića, a više golova imaju samo Cvitanović i Vugrinec. Istra je s igračem manje u zadnjoj sekundi izvukla remi
Vidi originalni članak

Slaven Belupo i Istra 1961 remizirali su 1-1 u prvenstvenoj utakmici devetog kola Prve HNL u Koprivnici. 

Istra od 40 minute imala igrača manje jer je crveni karton dobio Navarro. Slaven je poveo u 49. minuti iz penala kojeg je zabio Ivan Krstanović. Izjednačujući pogodak u za Istru dao je Mauro Perković u sudačkoj nadoknadi (90+5).

Već u drugoj minuti prilika za Istru, Serderov puca iz blizine, ali spasio je golman Čović. Sljedeća opasna situacija zbila se pred golom gostiju u 26. minuti. Glavčić je iz slobodnog udarca pogodio stativu, ali gostujući golman bio je na toj lopti. 

Istra je u 36. minuti susreta ostala s igračem manje kada se Brković sjurio od centra prema golu Istre. Navarro ga je stigao na 18 metara, srušio ga je i zaradio žuti karton. Sudac Lovrić dobio je poziv iz VAR sobe kako bi pregledao je li možda ovaj prekršaj ipak za crveni karton, a u konačnici mu je tako i presudio. 

Ivan Krstanović zabio je u 49. minuti susreta s 11 metara, dok je za Istru u sudačkoj nadkonadi drugog poluvremena zabio Mauro Perković. 

Krstanoviću je ovo bio 111. gol u HNL-u te se izjednačio na vječnoj listi s Joškom Popovićem na trećem mjestu. Ispred su samo Cvitanović i Vugrinec. 

Nakon toga došao je red na Glavčića da izvede slobodan udarac sa 18 metara, ali lopta je otišla pored gola.

Slaven je nastavio pritiskati, ali pravih prigoda nije bilo. No, u petoj minuti sudačke nadoknade nakon kornera u velikoj gužvi najbolje se snašao Mauro Perković i donio gostima izjednačenje 

 Slaven Belupo je šest utakmica bez pobjede i nalazi se na predzadnjem mjestu sa šest bodova, a Istra je osma s bodom više.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 19.09.2021.

    Bravo Duvnjace

  • 19.09.2021.

    Krstanović je maradona za petkovića i u ovim godinama

  • DenisKešić 18.09.2021.

    Zasluženo..Istra bolja prvo poluvrijeme ..Slaven drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare