To je to što me zanima!

Rennes dočekuje Dinamo uz poznati hrvatski patent

Francuzi su odlučili smijeniti svog trenera Pierra Dreossija, koji je na klupi Rennesa proveo jednu i pol sezonu. Nije pobijedio već devet utakmica
Vidi originalni članak

Rennes će Dinamo u četvrtak dočekati pod utjecajem 'šok-terapije', modela kojega je gotovo pa izmislio hrvatski nogomet, a možda ga ne bi bilo loše i patentirati. Pierre Dreossi od ponedjeljka ujutro više nije trener francuskog prvoligaša. Rennes je u katastrofalnoj situaciji, gubi sve redom. Posljednji poraz dogodio se u subotu, kada je bodove iz Rennesa odnio caen (2-1).
Prilično logičnu odluku o promjeni na klupi donijeli su predsjednik Frederic de Saint-Sernin i većinski vlasnik kluba François Pinault. Kako će izgledati novi stručni stožer još uvijek nije poznato. Odluka o novom treneru očekuje se po brzom postupku, možda već u ponedjeljak.
Dreossi je na klupi Rennesa proveo jednu i pol sezonu. Momčad je preuzeo nakon što je odstupio rumunjski stručnjak Ladislau Bölöni. Početkom sezone nije se činilo da se bliži kraj Dreossijeva mandata, ali da ima puno logike u ovoj smjeni vidljivo je ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zlatkinho 16.12.2007.

    Toga sam se najviše bojao ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare