To je to što me zanima!

Reno Fleiss tvrdi: Unatoč temperaturi, Nika će voziti

Nika Fleiss i Ivica Kostelić nastupit će iako imaju temperaturu, Ana Jelušić vraća se nakon napadaja astme na 'svom terenu', na Sljemenu
Vidi originalni članak

Nika se liječi. Ima temperaturu, ali bit će spremna. Vozit će jer se mora boriti za ostanak među 30 slalomašica. I, naravno, pokušati napraviti što više pred svojom publikom, rekao je Reno Fleiss, otac naše skijašice.
U Reiteralmu početkom sezone Nika je bila 15. u slalomu. To je, na žalost, i ostao njezin najbolji rezultat ove sezone.
- Kada 14 mjeseci ne skijaš, tvoja konkurencija ne spava. Istina je da sam ove sezone malo podbacila, ali idemo dalje. Moram se vratiti - rekla je Samoborka, koja je početkom tjedna dobila temperaturu.
Ivica Kostelić je u Innerkremsu “pokupio” upalu grla.
- Je, malo boli. Imam i blagu temperaturu. Međutim, ništa me neće spriječiti da nastupim pred svojom publikom - izjavio je Ivica Kostelić, koji je u posljednjih mjesec dana čak četiri puta bio na postolju.
Ana Jelušić, naša trenutačno najbolja skijašica, imala je problema s temperaturom u Mariboru i napadajem astme na Sljemenu.
- Dobila sam uputstva od svoje liječnice kako se moram ponašati ako se to opet dogodi. Želim dobro skijati - zaključila je Riječanka, koja je prošle godine osvojila drugo mjesto na Sljemenu.




NATKO JE ZDRAV I JEDVA ČEKA SLJEME
Natko bi se iz Austrije trebao vratiti u četvrtak. Tamo skuplja bodove na FIS utrkama ne bi li si popravio renking uoči sljemenskog slaloma. Zdrav je kao dren i jedva čeka nastup, rekla je Maja Zrnčić, majka hrvatskog skijaša.
Prije tri dana 21-godišnji Zagrepčanin bio je šesti u slalomu na FIS-ovoj utrci u austrijskom Gaalu. Istog dana osvojio je također šesto mjesto u slovenskoj Crni, a u ponedjeljak je bio sedmi, ponovno u austrijskom Gaalu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • udrugabu 12.02.2008.

    ..ma zabole me za vaša sranja koja će koštati 128 milijuna kuna..treba tu USKOK poslati da vas pozatvara zbog pranja novca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare