To je to što me zanima!

Reno je izigrao Mamića: Marin Tomasov novi igrač Münchena

Marin Tomasov potpisao je ugovor s njemačkim drugoligašem Münchenom 1860 i to nakon što su ga u Dinamu čekali da ode na pripreme. Mamić se još nije oglasio...
Vidi originalni članak

Očekivali su ga na treningu Dinama. Autobus je bio spreman za polazak na drugi dio priprema u Sloveniju. No Marina Tomasova nije bilo nigdje. Dok su Tomasova tražili u Dinamu, bivši igrač Zadra potpisivao je ugovor s njemačkim drugoligašem Münchenom 1860!

Reno Sinovčić izigrao je Zdravka Mamića i transfer koji se činio kao gotova stvar je propao. Tomasov je trenirao s Dinamom, sve je bilo spremno za potpis i službeno predstavljanje, ali čekala se otpusnica iz Zadra. Dinamo je od Marinova menadžera Rene Sinovčića dobio dopuštenje da igrač trenira s "modrima" i igra prijateljske utakmice.

Izgleda da se u međuvremenu nešto promijenilo i Tomasov je postao novo pojačanje njemačkog drugoligaša koji je prošlu sezonu završio na šestom mjestu.

- Zadovoljan sam. U ovoj fazi karijere najvažnije mi je da igram. A trener Münchena mi to garantira. Mogao sam dobiti i bolje uvjete u nekom drugom klubu, ali s ovim ponuđenim uvjetima sam također jako zadovoljan - rekao je Marin Tomasov za Dalmacija News.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • igorz 18.06.2012.

    hvala bogu da je taj sroljo otišo što dalje od dinama pa imamo mi dosta oružara

  • user_182246 18.06.2012.

    a ne serite bezveze... svaka vijest u vezi s Dinamom na stranici 24sata je većinom LAŽ!! Svaku vijest koju sam dosad pročitao u vezi Dinama je kurčenje.. uopće ga nisu prodali Munchenu nego je taj Reno sve zasro.. što je najbolje Tomasov je već potpisao profesionalni ugovor s Dinamom tako da je sada igrač Dinama.. ne serite bezveze, stavite malo istine u te vaše priče o Dinamu..

  • doktor07 18.06.2012.

    nagodinu je liga 10. reno reno nije ti ovo trebalo. sad ćeš lagano u 2 ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare