To je to što me zanima!

Rent-a-car agencija odbila F1 prvaka! Verstappen ostao bez jurilice jer 'nije sposoban' voziti

Prema pravilniku agencije, osobe mlađe od 30 godina ne mogu voziti automobile iz ekskluzivne ponude. A zaposlenici u Portugalu nisu napravili iznimku ni za trostrukog prvaka Formule 1
Vidi originalni članak

Nakon osvajanja trećeg uzastopnog naslova u Formuli 1, Max Verstappen poveo je obitelj i prijatelje na odmor u Portugal, gdje je Nizozemac naišao na neočekivan problem.

Naime, po slijetanju u zračnoj luci unajmili su čak 20 automobila, no Verstappen nije uspio dobiti baš onaj koji želi. Rent-a-car agencija odbila je Verstappenu iznajmiti Mercedes AMG GT Coupe s više od 500 konjskih snaga. Prema pravilniku agencije, osobe mlađe od 30 godina ne mogu voziti automobile iz ekskluzivne ponude.

ZADNJA UTRKA SEZONE Tko drugi nego Verstappen! Max slavio i u zadnjoj utrci te zaključio dominantnu sezonu

Šokirani Verstappen se naposljetku morao zadovoljiti BMW "peticom", dok je Mercedes završio u rukama njegova menadžera Raymonda Vermuelena. Zasad nije poznato jesu li se Verstappenovi ljudi žalili i kome, no priča je došla do vodstva rent-a-car agencije, koje se ispričalo pobjedniku 19 od 22 utrke u protekloj sezoni Formule 1.

"Zaposlenici naše franšize u Portugalu jednostavno su se držali pravila, koliko god to čudno zvučalo u ovom slučaju. Ponudili su gospodinu Verstappenu alternativno rješenje, koje je on i prihvatio. Naravno, postoje iznimke u pravilima koje se mogu dogoditi i ovo je bio jedan od tih slučajeva.

MRAK USRED DANA! Drama u Brazilu: Zbog oluje prekinute kvalifikacije! 'Nikad nisam iskusio ovako nešto...'

Ispričavamo se gospodinu Verstappenu jer je sasvim jasno da je sposoban voziti tako snažne automobile. Uvijek je dobrodošao u naše poslovnice i uvjeravamo ga da će u budućnosti moći unajmiti automobil koji poželi", rekao je glasnogovornik tvrtke.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marius0511 31.12.2023.

    Na kraju su se ispricavali gospodinu i napravili ipak iznimku za njega sto je i u redu.

  • pomocni tockovi 31.12.2023.

    Mogo je iznajmit livaji pa da ga on vozi

  • VidimJaSve 31.12.2023.

    kod nas bi mogao podmititi i dorh i uskok i sou!a jos da kazem da ima tip milione pa hoce rentat,neka kupi i vozi mali olos!

Komentiraj...
Vidi sve komentare