To je to što me zanima!

Repeša: Očitali su nam lekciju, sretno smo dobili

Jasmin Repeša krenuo je sa Lottomaticom u novu sezonu talijanskog prvenstva. U prvoj utakmici svladali su Casertu nakon produžetka 83-81
Vidi originalni članak

Novi talijanski prvoligaš Rimljanima je u prvom kolu zadao puno problema. Iako su u trećoj četvrtini imali 12 koševa prednosti, košarkaši Lottomatice 33 sekunde prije kraja zaostajali su za dva koša. Veliko iznenađenje na startu Lege spriječio je Ibrahim Jabber polaganjem dvije sekunde prije kraja. U produžetku se igralo koš za koš, a za pobjedu domaćih najzaslužniji je Bečirović, koji je u finišu postigao dva slobodna bacanja.
- Kao što sam rekao i dečkima u svlačionici, ovo je bila važna lekcija o tome kako se utakmice pobjeđuju i što nas čeka ove godine. U trečoj četvrtini propustili smo zaključiti utakmicu i dopustili protivnicima da se vrate. Čestitam svojim dečkima što su nakon predzadnjeg timeouta pronovno pronašli pravi stav i želju za pobjedom - reako je Repeša, koji je unatoč pobjedi bio zabrinut:
- To se neće događati u svakoj utakmici. Ovu smo dobili, no mogla je pobijediti i Caserta. Na kraju je presudila sreća - otvoreno je rekao Repeša.
Strijelce Lottomatice predvodio je Bečirović sa 21 košem, De La Fuente dodao je 14, a Hutson 13. Za Casertu je najbolje odigrao Diaz sa 24 koša.
ODLIČNI NICEVIĆ
U prvoj službenoj utakmici za Benetton odlično je odigrao Sandro Nicević. Puljanin je za 34 minute postigao 16 koševa uz 10 skokova i četiri asistencije i dvije blokade, a Benetton pobijedio Avellino 71-68.
REZULTATI:
Scavolini - Armani Jeans Milano 62:67
Benetton Treviso - Air Avellino 71:68
Bancatercas Teramo - Carife Ferrara 84:68
Solsonica Rieti - Premiata Montegranaro 77:69
La Fortezza Bologna - Angelico Biella 83:72
Snaidero Udine - Fortitudo Bologna 72:90
Lottomatica Roma - Eldo Caserta 83:81
NGC Cantu - Montepaschi Siena 61:96

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare