To je to što me zanima!

Repeša s Budućnosti gostuje u Zagrebu: 'Njihova snaga je tim'

Stipanović i Žganec su odlični dodavači. Pitanje je bi li Cobbs i Pullen imali toliko dobrih šuteva da im petice nisu tako kreativne, rekao je uoči dvoboja u ponedjeljak Jasmin Repeša
Vidi originalni članak

Cedevita u ponedjeljak u 19 sati u sklopu polufinala playoffa ABA lige u Zagrebu dočekuje Budućnost Jasmina Repeše. Repeša je Cedevitu vodio od 2013. do 2015.

- Želim žrtvu za rezultat, bez obzira tko bio pa i najbitniji igrač - rekao je trener Budućnosti Jasmin Repeša uoči utakmice sa zagrebačkom momčadi.

Budućnost ove sezone nema "veliku" pobjedu u gostima - izgubila je od Cedevite, Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi, kao i sve utakmice gostovanja u Euroligi.

- Ako nekome fali motivacija, onda je to zaista veliki problem. Ipak, siguran sam da ne fali. Da zajednički, hrabro, odgovorno i disciplinirano možemo pozitivnu energiju prenijeti na parket - dodao je Repeša.

Cedevita ima opasan bekovski tandem - Jacob Pullen-Justin Cobbs.

- Njih treba spriječiti i da daju koševe, ali i da razigravaju. Oni suigrače mogu napraviti boljima - rekao je trener Budućnosti, a zatim upozorio:

- Mislim da Cedevita ima dva visoka igrača koji su najbolji dodavači na ovim prostorima. Stipanović i Žganec su odlični dodavači. Pitanje je bi li Cobbs i Pullen imali toliko dobrih šuteva da im petice nisu tako kreativne. Ipak, timska kemija je njihova snaga.

Put do brejka je - konstantna igra.

- Za to nam je potrebna koncentracija 40 minuta. Ne smije se dogoditi da u oba poluvremena za samo tri minute zovemo time-out, kao protiv Efesa. Želim konzistentnost u igri, da je svako stravično koncentriran i da pruži doprinos koji objektivno može pružiti - naglasio je Repeša.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • aaerts 24.03.2019.

    Dis is nat a prajvet party !!!

  • aavent 24.03.2019.

    Realno Cedevit ima odlicnu kemiju u ekipi, ali ima najslabiji roster od ove 4 ekipe, da Buducbost ima takvu kemiju osvojila bi ABA ligu sa pola snage. Ipak mislim da je prevelika inidividualna kvaliteta na strani Buducnosti d abi Cedevita imala sanse

  • Ljubo Ćesić Rojs 24.03.2019.

    Bez Cibone i Zadra nema Hrvatske košarke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare