To je to što me zanima!

Repeša: Sa Spahijom ću biti prijatelj dok ne počne susret

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jasmin Repeša službeno je predstavljen u Cedeviti. Repeša u Cedeviti i Neven Spahija u Ciboni. Sljedeće sezone čekat će nas zanimljivi dueli na parketu i klupi
Vidi originalni članak

Cedevita je predstavila novog trenera za sljedeću sezonu. Predsjednik kluba Mladen Veber i sportski direktor Matej Mamić predstavili su Jasmina Repešu. 

- Hvala vodstvu kluba što su me doveli. Mislio sam da zbog reprezentativnih obaveza neću naći novi klub - rekao je Repeša na početku "presici" i nastavio:

- Moramo dovesti četiri igrača, primarno na mjestu razigravača i centra. Navijači Cedevite bit će zadovoljni kako će njihova momčad igrati - dodao je Repeša.

Jasmin Repeša u Cedeviti i Neven Spahija u Ciboni. Čekaju nas zanimljivi košarkaški dueli sljedeće sezone, kako na parketu, tako i na klupi.

- Moje prijateljstvo sa Spahijom nestaje čim počne utakmice - dodao je Repeša.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dvajst4h 26.06.2013.

    Ja sam pogledao intervju i nisam čuo da je Repeša izjavio ovo što mu vi s naslovom stavljate u usta. Ali to je taj novinarski izvrtavački stil izmišljanja izjava ne bi li kao zvučale senzacionalistički pa privukle 3 čitatelja više. Jebote čovjeka predstave kao trenera u klubu a vi umjesto glavnog naslova u tom kontekstu, stavite spominjanje Spahije i to onako kako Repeša nije rekao. Kak ste jadni u pm.

  • jarunos 26.06.2013.

    Ma ti Jasmine bi prodao i brata za novce,nemas ti nikog za prijatelja osim eura i franaka a i bome kuna.

  • solo Barca 26.06.2013.

    o emile o ne ne ne nećeš biti prvak ni ove godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare