To je to što me zanima!

Repeša slomio prvaka Europe za najveću pobjedu u povijesti!

Briljirao je 19-godišnji gruzijski centar Goga Bitadze koji je postigao 13 koševa uz 10 skokova, no da je pravi lider Repešine momčadi pokazao je playmaker, bivši igrač Miamija, New Orleansa i Oklahome, Norris Cole
Vidi originalni članak

KK Budućnost iz Podgorice došla je do najveće pobjede u klupskoj povijesti! Budućnost je na svojem terenu u sklopu Eurolige pod vodstvom našeg Jasmina Repeše nadigrala aktualnog europskog prvaka Real Madrid 73-60 (19:15, 17:13, 20:20, 17:12)!

Briljirao je 19-godišnji gruzijski centar Goga Bitadze koji je postigao 13 koševa uz 10 skokova, no da je pravi lider Repešine momčadi pokazao je playmaker, bivši igrač Miamija, New Orleansa i Oklahome, Norris Cole, koji je ubacio 14 poena uz sedam asistencija.

Aktualni europski prvak ni u jednom trenutku nije ugrozio vodstvo domaćina, Budućnost je kontrolirala utakmicu i stigla do vrlo važne euroligaške pobjede.

Bila je to peta pobjeda Repešine momčadi u europskom natjecanju, nakon što je u prošlom kolu slavila i protiv Darušafake. Real je ostao na 15 pobjeda, a bio mu je ovo četvrti poraz u Euroligi. Vodeći je i dalje Fenerbahče, treća je CSKA iz Moskve.

Sinoć je u Euroligi slavio i drugi hrvatski trener. Baskonia Velimira Perasovića pobijedila je u svojoj dvorani milanski Armani 80-75, jednog od konkurenata za ulaz u četvrtfinale Eurolige. Baskonia je na sedmom mjestu uz omjer 9-10.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DraženMuhvić 19.01.2019.

    OK, to je lijepo, ali nigdje na ovom portalu vijesti iz NBA i nešto o dobrom Žižićevom nastupu (jest da mu je klub debelo spušio i da je njegov direktni suparnik bio igrač utakmice, ali bio je dobar). Šiši malo-pomalo i biti će (ako ovako nastavi) na Rudežovoj NBA statistici... Možda ipak nađe spas u Podgorici? Jasko, što se čeka?

  • carreno 19.01.2019.

    Jasko je uvijek radio dobre stvari kada bi tek došao u neki klub jer ima spiku i motivira igrače.Kada taj faktor prestane i kada treba nešto pametno smisliti kreće raspad sistema.Otprilike kad da imate najbolji ulet na svijetu i odvete top ribu u krevet a u njemu budete anemični poput Plenkovića i sve pokvarite

Komentiraj...
Vidi sve komentare