To je to što me zanima!

''Reprezentacija Jugoslavije bi danas bila nevjerojatno jaka''

Mislim da bi reprezentacija Jugoslavije bila nevjerojatno snažna zbog svih dobrih igrača koji igraju za BiH, Hrvatsku, Srbiju i ostale zemlje iz bivše Jugoslavije...
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović i njegov 'neodoljivi šarm' postali su popularni i 'preko bare'. Američki novinari razgovarali su sa švedskim reprezentativcem predstavivši ga kao velikog pobjednika, ali i velikog provokatora. 

- Najbolji sam. Što sam stariji, to sam bolji. Poput vina - šarmirao je Ibra odmah na startu odgovarajući na pitanje zašto nije u finalu izbora za Zlatnu loptu, a onda i objasnio kako nije u nogometu 24 sata na dan. 

- Znate, kad svaki dan trenirate i igrate nogomet, nije lako. Lako ga gledati svaka tri dana, a kamoli ga igrati. Nisam u nogometu 24 sata na dan, volim i druge stvari. Imam dvoje djece - rekao je Ibrahimović pa se okrenuo prema Svjetskom prvenstvu na kojemu neće nastupiti. 

- Ja se nisam plasirao. Zlatan će se fokusirati na ostatak sezone. Bit ću razočaran kada prvenstvo počne, i pogledat ću neke utakmice, ali ne sve. Kao što sam rekao, ne volim baš gledati nogomet - rekao je Ibra i dodao:

- Odlična je i pozitivna stvar što se Bosna i Hercegovina plasirala na SP. Nije im nimalo lako. Mislim da bi jedinstvena reprezentacija Jugoslavije bila nevjerojatno snažna zbog svih dobrih igrača koji igraju za BiH, Hrvatsku, Srbiju i ostale zemlje iz bivše Jugoslavije - zaključio je napadač PSG-a uz opasku kako mu je najbolji igrač onaj 'originalni' Ronaldo. 

Idi na 24sata

Komentari 169

  • dulama1 23.12.2013.

    sjetite se samo naših čileanaca,pa če vam sve biti jasno!!!!!!

  • CTEBAH 23.12.2013.

    Svi vi plačete za SFR Jugoslavijom i 'Titovim režimom' -samo je teško,vrlo teško priznati

  • jožek2 23.12.2013.

    Istina bila bi jedna od najaćih u europi samo uz uvjet da ih vodi strani i neutrlni izbornik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare