To je to što me zanima!

Reprezentacija odradila novi jutarnji trening na pripremama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što je tijekom noći uz olujan vjetar pala veća količina kiše i natopila terene vodom, travnjak je ujutro naše reprezentativce i stručni stožer dočekao spreman...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan jutarnji trening na pripremama u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu. Nakon što je tijekom noći uz olujan vjetar pala veća količina kiše i natopila terene vodom, travnjak je ujutro naše reprezentativce i stručni stožer dočekao spreman za nove taktičke i igračke vježbe uoči Svjetskog prvenstva.

U subotu navečer Bad Tatzmannsdorf je pogodilo olujno nevrijeme koje je na noge diglo i vatrogasce i hitne službe, sve zbog izlijevanja vode po dvorištima i podrumskim prostorijama. Uzbunjeni su i članovi stručnog stožera reprezentacije zaduženi za logistiku, pa je tako na igralištu na kojem se sprema naša reprezentacija pred zoru napravljena prava akcija. Vodio ju je Miljenko Sakoman, stručnjak za nogometne terene.

Iako je drenaža terena dobra obilne padavine napravile su od njega u jednom trenutku malu kaljužu. No, s pumpama je voda odstranjena, a sunčane zrake dovršile su posao. I teren je hrvatske reprezentativce dočekao u 10 ujutro u dobrom stanju. Gotovo kao da kiša uopće nije padala...

- Mi smo i prošlog tjedna imali slično nevrijeme i baš smo se uplašili da će se teren uništiti - govori jedan od čelnika Avita hotela Peter Priesching.

- Kod nas su ovakve oluje česte, no teren je i napravljen tako da izdrži veliku količinu vode. Sad smo uvjereni u to!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ratko Galeb 01.06.2014.

    ronaldinho ti si zakon

  • adika 25.05.2014.

    A jel redovno piške i kakakju.To je važno da nacija zna, jer ako nešta nije u redu nacionalni problem, propast će Hrvatska zbog toga a ne zbog krize.

  • crni kos_1 25.05.2014.

    Kada dolazi Luka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare