To je to što me zanima!

Reprezentacija se seli u Brod, stižu Šarić, Ukić, Žorić i Simon

Trojica NBA igrača (Mario Hezonja, Bojan Bogdanović i Damjan Rudež) te Tomić i naknadno pozvani Tomas stižu 1. kolovoza, a Lafayette nakon što mu rodi supruga
Vidi originalni članak

Nakon bazičnog dijela priprema u Sv. Martinu na Muri i tri zaslužena slobodna dana, hrvatska reprezentacija pripreme za Eurobasket nastavlja u Slavonskom Brodu. Igračima koji se bore za posljednja dva ili tri mjesta u sastavu tamo se priključuju Dario Šarić, Roko Ukić, Krunoslav Simon i Luka Žorić, no oni neće igrati na prvoj pripremnoj utakmici protiv Novog Zelanda u srijedu.

Trojica NBA igrača (Mario Hezonja, Bojan Bogdanović i Damjan Rudež) te Ante Tomić i naknadno pozvani Marko Tomas stižu 1. kolovoza, a Oliver Lafayette priključit će se nakon što mu supruga rodi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • SnažniHulk 26.07.2015.

    cemu ukic i tomas?

  • strmi007 26.07.2015.

    Ukić najbolji play europe i šire,to je takav dijamant kojeg nećemo imati idućih 20 godina a ljudi ga ne cijene

  • Nescaffe 26.07.2015.

    Decki, pa nemamo playa!!!! Ja bi isto želio da smo na postoljima na svim natjecanjima, ali mislim da politika ide u krivome smjeru... Zanima me tko izabire strance koji su navodno za repku? Ako je vec stranac mora bit 30% jaci od domaceg igraca kojeg imamo. Dakle, ako se vec nekoga uzima, nek se uzme igraca koji ce raditi prevagu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare