To je to što me zanima!

Reprezentacija stigla u kamp: Znamo vrline i slabosti Meksika

Nogometna reprezentacija sletjela je u Salvador i nešto prije 21 sat stigla u kamp u Tivoliju. Igrači će danas odmoriti, a od sutra počinju prave pripreme za Meksiko
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija oko 19 sati vratila se u Salvador nakon utakmice za pamćenje protiv Kameruna u Manausu, pa autobusom nastavila do kampa u u Tivoliju. Niko Kovač odlučio je otkazati za danas zakazani trening, pa će se igrači stići i odmoriti prije odlučujuće utakmice protiv Meksika

- Već se punom parom pripremamo za Meksiko. Treba nam pobjeda, radimo na tome. Gledali smo sve meksičke utakmice, iznenađenja nema i treba sve posložiti. Znamo njihove vrline i slabosti, dva smo se puta odlično pripremili, zašto ne bismo i treći? - rekao je izbornik za službene stranice HNS-a.

Reprezentativci su nešto prije 21 sat stigli su u Tivoli, a Sammir, koji je startao od prve minute protiv Kameruna, na svom je Facebook profilu otkrio koliko je on, a vjerojatno i ostali njegovi suigrači, umoran.

- Odmor u kampu nakon sjajne pobjede - napisao je Sammir uz priloženu fotografiju.

Reprezentacija će provesti tri dana u kampu Tivoli, prije nego u subotu navečer krene na novi let, ovaj put prema Recifeu. Utakmica protiv Meksika igra se u ponedjeljak u 22 sata po hrvatskom vremenu.

- Meksiko je snažan, ali i mi smo. Napad nam je dobar, obrana također. Samopouzdanje nam raste, kao i Meksiku. Meksiko pokazuje zajedništvo, svi su im igrači zvijezde, odnosno momčad im je najveća zvijezda - rekao je Kovač i još jednom pohvalio Ivicu Olića: 

- Svaka čast Oliću, on ne zna što znači bol.

Reprezentacija će prije puta odraditi lakši trening, a do utakmice će posebno proučiti snimke meksičkih faza otvaranja, zatvaranja i transformacije.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Firefox_1 20.06.2014.

    Pletikosa se baš i nije iskazao na golu. Ipak, bojim se da je preriskantno u ključnoj utakmici mjenjati golmana. U defanzivi nam treba jedan jaki rabijač, osigurač uz Modrića, Rakitića naprijed na 10', a Vrsaljka na lijevi bok, defanzivno smo sigurni, manevar i transformacija brža, realizacija SuperMario i SuperOla..Kažu Vukojević ( drugog destruktivca nemamo ) je spor? Pa koji to zadnji vezni nije spor? Možda Kroos? Na toj poziciji je brzina najmanje bitna, bitan je osječaj za prostor, duel igra, i svi "prljavi zadaci."

  • dobro jutro 20.06.2014.

    Ako je iko pozitivno iznenadjenje nase repke onda je to Samir,nikad nisam mislio da ce se izvuci od glupih navika,ali pruzio je jako dobre dvije utakmice onu prijateljsku i ovu protiv Kameruna Komplimenti jos jedan dobar veznjak

  • jami089 20.06.2014.

    Samo im nedat da se rastrce.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare