To je to što me zanima!

Reprezentacija Srbije će milijun eura premije dati bolesnoj djeci

Selekcija koja je priredila pravi šok za bivšeg europskog prvaka i Cristiana Ronalda usred Portugala proslijedila je novac koji im je obećao predsjednik na one kojima je potrebniji
Vidi originalni članak

Iako je posljednji put na Europskom prvenstvu zaigrala još 2000., Srbija je četvrti put u posljednjih pet navrata prošla kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo zahvaljujući senzacionalnoj pobjedi 2-1 u Portugalu u zadnjem kolu kvalifikacija.

Osim Fifine premije od 10 milijuna dolara, nogometaši Srbije savezu su priskrbili i nagradu države od milijun eura. No ona neće završiti na bankovnim računima igrača i dužnosnika FSS-a, nego ide u dobrotvorne svrhe.

Sav prikupljeni novac srpski će savez preusmjeriti za liječenje bolesne djece, javlja B92.

Nagradu je obećao sam predsjednik Aleksandar Vučić u avionu za Lisabon prošli petak.

- Volio bih da ih pobijedite u Portugalu. Kao što vidite, ja se ne bojim da će biti drugačiji rezultat, ionako će mene svi napadati. Vi tamo lijepo sretno otputujte, pobijedite ih, obradujte narod, a ja sam vam došao reći koliko poštujemo vaš trud, rad i izgaranje na terenu - govorio je Vučić.

- U dogovoru s Vladom Srbije izdvojit ćemo za vas, kao dodatnu premiju, ako pobijedite, milijun eura da ih možete podijeliti. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite.

- Ja ne znam reći "idite tamo i igrajte", nego idite tamo i pobijedite ih, a mi ćemo poštovati rezultat kakav god bio ako se budete borili i dali sve od sebe. Znamo da ćete to napraviti. Puno nam znači ova utakmica, vjerujte i za naš narod i pobijedite za našu zemlju.

I pobijedili su. A i napravili veliku gestu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nokia1 17.11.2021.

    Bravo braco Srbi, puna podrska od Srba iz vukovara i rvatske!

  • Firefox_1 16.11.2021.

    Svaka cast ideji, ali bojim se da je ovo samo dobar PR.

  • melin51 16.11.2021.

    Naši bi korupcijom na kvadrat uvećali iznos i onda ga ukrali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare