To je to što me zanima!

Reprezentativac Austrije stiže u Rijeku? Stangl je lijevi bek...

Stefan Stangl u Red Bull je stigao u ljeto 2016. godine za 1,65 milijuna eura, a trenutno vrijedi 800 tisuća eura. Rijeka ga je htjela i u svibnju, a sad se priča opet 'zakotrljala'
Vidi originalni članak

Iz Austrije stižu vijesti da bi u Rijeku mogao tamošnji lijevi bek. Riječ je o 25-godišnjem Stefanu Stanglu iz Red Bull Salzburga koji se i nije previše naigrao protekle sezone. Stigao je u ljeto 2016. iz Rapida za 1,65 milijuna eura, ali je prošle sezone odigrao samo 477 minuta u prvenstvu i još 374 minute u kupu. 

Nije uspio zadobiti povjerenje trenera Oscara Garcije iako je u to vrijeme bio i austrijski reprezentativac. O njegovom odlasku se pisalo i zimus, a iz kluba su tada poručivali da on jednostavno nije uspio pronaći formu nakon povratka od ozljede. Unatoč manjku redovnih minuta, Stangl je pozvan u reprezentaciju i u lipnju, a remi 1:1 s Irskom u kvalifikacijama za Rusiju je odgledao s klupe. O interesu Rijeke i nema previše detalja, spominje se tek kao opcija - za sada jedina, za moguće odredište Austrijanca.

Međutim, vrijedi spomenuti da su Austrijanci i u svibnju pisali o navodnom interesu Rijeke, da li se sada priča 'ubrzala' - mogli bi uskoro saznati. Njegova vrijednost prema Transfermarktu je 800 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 1966 24.06.2017.

    Hrvatski nogomet pun stranaca,a naši mladi igrači odustaju od nogometa.

  • Auspex 24.06.2017.

    Vjv mu se diže cijena povezivanjem s raznim klubovima kao i ovu zimu, u Rijeci ga nisu spominjali.

  • nikopolidis_71 23.06.2017.

    Di ces decko pores Zute

Komentiraj...
Vidi sve komentare