To je to što me zanima!

Repriza finala Kupa već u 1/4 finala! 'Modri' idu na Rujevicu

Rijeka je svladala Dinamo na Aldo Drosini, a novi susret u Kupu bit će početkom prosinca na Rujevici. Osijek gostuje u Zaprešiću, Slaven Belupo u Gorici, a Lokomotiva u Šibeniku
Vidi originalni članak

Rijeka je protiv Dinama u Puli prošle sezone osvojila Hrvatski kup, a protiv istog će se protivnika boriti već u četvrtfinalu ove sezone, odlučio je ždrijeb u središtu HNS-a u ponedjeljak. Utakmica će se igrati na Rujevici u utorak, 3. prosinca od 17 sati. Uzvrata nema.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, momčad Igora Bišćana 22. svibnja pobijedila je sastav Nenada Bjelice 3-1 golovima Antonija Mirka Čolaka, Tibora Halilovića i Zorana Kvržića. "Modre" je u igru sredinom nastavka golom za 2-1 vratio Mislav Oršić, a Simon Sluga potom je obranio penal Daniju Olmu za izjednačenje.

Zaprešićki Inter dočekat će Osijek, Slaven Belupo gostovat će kod Gorice, a jedini drugoligaš u natjecanju, Šibenik, domaćin je Lokomotivi. Te tri utakmice na rasporedu su dan poslije, 4. prosinca.

Dinamo će tako do kraja godine još triput igrati protiv Rijeke. Već ovaj vikend ide na Rujevicu u HNL-u, potom slijedi spomenuti ogled u Kupu, a 18. prosinca bit će domaćin sastavu Simona Rožmana u odgođenoj utakmici šestog kola domaćeg prvenstva.

Hrvatski kup, četvrtfinale:

  • Rijeka - Dinamo
  • Inter - Osijek
  • Gorica - Slaven Belupo
  • Šibenik - Lokomotiva
Idi na 24sata

Komentari 46

  • eugen123 04.11.2019.

    Zaštoooo zašto Dinamo? Zaštooooo 😥

  • kicovz 04.11.2019.

    Nema ovaj puta komentare sa juga da je sve namještano👏

  • filipovic2 04.11.2019.

    Nemate jos arena sport ili planet sport kanale javite se na iptv@comhem.se i pratite sve utakmice domaćeg prvenstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare