To je to što me zanima!

Repriza najbolje borbe ikada! Mirko želi borbu s Fjodorom!

Mirko Filipović objavio je na Facebooku fotografiju svog lika i Fjodora Jemjeljanenka s kojim bi želio revanš. Revanš koji bi ujedno bio njegova oproštajna borba od ringa
Vidi originalni članak

Cro Copu nije dosta! Početkom 2017. godine javnosti je najavio konačni kraj karijere, a danas stvari izgledaju malo drugačije. 

Borio se s ozljedama, a u ringu se borio, kako i sam kaže, sve dok mu je bio 'gušt'. Onda je sve izgubilo smisao. Najavio je Mirko tada i potencijalnu oproštajnu borbu koja će, sudeći po njegovoj objavi na Facebooku, doći prije no smo se nadali. 

Fjodor Jemjeljanenko i Mirko Filipović susreli su prije 12 godina u borbi koja je svojevremeno bila nazivana najboljom slobodnom borbom 21. stoljeća.

- Moj meč protiv Fjodora proglasili su najboljim tog desetljeća i ne mogu ništa reći protiv toga. On je bio uvjerljivo najteži protivnik u mojoj čitavoj karijeri - pričao je tada Cro Cop. 

S obzirom da je tada nakon tri sjajne runde slavio Rus, Mirku se pruža prilika za revanš. Ljubitelji slobodne borbe doći će na svoje. Ali - jedino ako se Fjodor s druge strane usudi, kako je i sam Mirko napisao u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • MH08 29.03.2017.

    koliko zlobnih komentara...Mirko je sam rekao da je zavrsio karijeru ali da bi volio ako bude zdrav i propisno se oprostiti...ako misli da moze odraditi jos jednu borbu da se i sluzbeno oprosti onda nek odradi to i gotovo...ako se i nakon toga bude borio onda je stvarno covjek koji je visestruko posrao svoju rijec...ali vjerujem da se zeli i sluzbeno oprostiti...pa nek to i napravi

  • Power_charger 29.03.2017.

    Mirkec kaj igraš tu policajca, oćeš da i tebe po frnjoklu, znaš :) (Smogovci-Fantom :))

  • ultraljubicasti 28.03.2017.

    Mirko je na piku Tina Sunjerge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare