To je to što me zanima!

Revija za kraj: Kazahstan zadnja postaja u ciklusu...

Posljednju utakmicu u ovim kvalifikacijama neći će reprezentativci odigrati u dvorani, pod zatvorenim krovom stadiona u glavom gradu Kazahstana
Vidi originalni članak

Puno toga moglo bi se promijeniti nakon Kazahstana. Odlazi Robert Kovač, lako je moguće da odu i Olić, Križanac i Šimunić, a još uvijek nije poznata ni sudbina izbornika Bilića. I zato je teško pričati o nekakvoj taktici uoči utakmice koja vrlo vjerojatno neće imati apsolutno nikakvog značaja.
- Pustite nas da ovo dobijemo pa ćemo pričati o svemu - apel je izbornika Bilića, koji i dalje vjeruje u svoju momčadi. I u neka nova lica, Lovrena će u Astani gurnuti u početnu postavu. S klupe se svoju šansu čekati Nikica Jelavić i Mate Bilić, na terenu će biti i Mandžukić, Klasnić, Rakitić... Nema Modrića, Eduarda, Olića, Petrića, Križanca, Šimunića, Pletikose... Da je neka teža utakmica, neki važniji trenutak, hrvatski navijači bi očajavali. Ovako je zapravo svejedno, jer ovisimo o Andori.
- Ako bude 0-0 i u Astani i u Andori, u igri ide i Runje - najavio je Bilić. Bilo bi lijepo vidjeti Runju tamo negdje u kazahstanskom šesnaestercu, ali teško je očekivati da će se dogoditi tih 0-0 u Andori u nekoj kasnijoj fazi utakmice. Ajmo barem pobjediti, kaže Bilić. Pa ajmo...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • van basten 14.10.2009.

    Bez obzira na sve trebamo igrati i ići na pobjedu i ne rušiti rejting koji će nam itekako biti važan za slijedeći ciklus. Jer sve se boduje. Nećer danas u kvalifikacijama biti samo revijalnih utakmica, koliko sam vidio na portalima mnoge reprezentacije će danas hvatati bodove, jer bodovi dosta toga donose i odnose. Što se tiče utakmice Andora - Ukrajina ne moramo se time zamarati i opterečivati i buljiti u teletekst kakav je tamo rezultat , to je tamo riješeno. Da se danas sve vjere ujedine u molitvi da nam pomognu neće proći, teško da bi Ukrajinci propustili šansu, pa na kraju ako ne budu mogli igrači imaju oni igrača iz sjene (Surkis ). Sve se to uvije u celofan najbolji primjer( Engleska - Ukrajina ). Trče , trude se ali gol neće dati. Na kraju za puk ostaje igarli su ,ali ih nije išlo. Kad je k.... priznala da je k..... ,nikada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare