To je to što me zanima!

Rezai zaustavila Mirjanu Lučić na velikom povratku

Mirjana Lučić ove je sezone odigrala dva WTA turnira i upisala jednu pobjedu u Indian Wallesu. Na travi Birminghama dobila je 4 susreta u nizu
Vidi originalni članak

Francuskinja Aravane Rezai (23) zaustavila je Mirjanu Lučić u osmini finala WTA turnira u Birminghamu 7-5, 6-3. Mikica se sjajno držala u meču s obzirom da je Rezai 21., a Lučić tek 195. tenisačica na svijetu. Osim toga, bivša Makaranka je ranije u četvrtak na travnatom terenu provela dva sata i 15 minuta, koliko joj je trebalo za pobjedu protiv Karoline Šprem koju je izborila u tri seta. Mirjana je u tom dvoboju spasila dvije meč-lopte. Rezai je u dvoboju protiv Lučić prva stigla do breaka u sedmog gemu, ali Hrvatica se ekspresno vratila breakom za 4-4. Pokleknula je još jednom u 11. gemu izgubivši servis. U drugom setu je Lučić osvojila samo 4 poena na servis suparnice, a nakon vodstva 3-2 izgubila je četiri gema zaredom.
Nastup u Birminghamu bio je vrlo uspješan za 28-godišnju Lučić. Nakon dva kola kvalifikacija, na glavnom turniru nanizala je i dvije pobjede i to nakon dugo vremena.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • _lackovic_ 10.06.2010.

    šteta. mogla je imati karijeru jednakoj steffi graf.

Komentiraj...
Vidi sve komentare