To je to što me zanima!

Rezultat is real: Baka Slišković ponovno je na klupi Zrinjskog!

Samo koji tjedan nakon što je napustio klupu Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, Baka Slišković vratio se u klub zamijenivši Antu Mišu. Da kalendar pokazuje 1. travanj, pomislili bismo da je neka šala
Vidi originalni članak

Zrinjski opet mijenja trenera, a samo koji tjedan nakon što je napustio klupu, na nju se vraća Blaž Slišković!

Da kalendar pokazuje 1. travanj pomislili bismo da je neka šala, ali...

Nije.

Kao ni Sliškovićev engleski. Ovoga se valjda sjećate?

Prvak BiH nakon obećavajućeg rezultata u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige i poraza u Bugarskoj od Ludogoreca 1:0, iznenađujuće je izgubio u Premijer ligi s 1:0 od Čelika.

Stoga je danas uprava odlučila smijeniti Antu Mišu, koji u samo nekoliko utakmica nije baš opravdao očekivanja, a klub je potvrdio da se na klupu vraća Baka Slišković.

Slišković će sutra odraditi trening s ekipom, a već u četvrtak ga očekuje revanš protiv Ludogoreca koji se igra na Pecari u Širokom Brijegu.

VIDI OVO: 10 stvari koje morate znati o Mariu Mandžukiću.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bianconeri_zgb 14.08.2018.

    pa taj miše ne moze vodit ozbiljan klub ni na football manageru

  • Netko_Iz_Mase_1 14.08.2018.

    Svaka čast Anti, ali čini se da on nije dovoljno dobar za Zrinju. Činjenica je da je Zrinja najbolji klub u Bosni i Hercegovini, a taj trend treba nastaviti. Baka to zna, i zato je vraćen....nadam se da idemo po još jednu titulu....AAAJMOOOO!

  • Manuutd 13.08.2018.

    Miše je ok lik ali ne kuži da ne smije gubiti u Zenici kojima Široki utrpa 6 komada..Dugopolje je za njega.Baka zna ligu u dušu ,osvojio ju je 3 puta u nizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare