To je to što me zanima!

Ribery ipak priznao seks s maloljetnom prostitutkom?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuski nogometaš Franck Ribery navodno je priznao da je spavao s maloljetnom prostitutkom. Sumnjivi su i Karim Benzema, Govou, Ben Arfa...
Vidi originalni članak

Zvijezda francuske reprezentacije i Bayerna Franck Ribery (27), prema pisanju Daily Maila, priznao je da je spavao s maloljetnom prostitutkom u pariškom noćnom klubu Zaman Cafe. Nastavak je to seks skandala u kojem je glavna zvijezda bio upravo Ribery, no do danas se spominjao samo u svojstvu svjedoka. Ipak, u utorak su istražitelji došli do neočekivanog obrata. Franck je navodno priznao seks s maloljetnom Marokankom te se tako pridružio Sidneyu Govou (30), a u krugovima bliskim francuskim nogometašima spominju se još i Karim Benzema (22) te Hatem Ben Arfa (23). Ribery je navodno istražiteljima rekao kako u vrijeme dok se viđao s njom nije znao da prostitutka još nema 18 godina. Izvor blizak sudu potvrdio je da je Ribery, inače preobraćenik na islam, priznao da se s djevojkom viđao nekoliko mjeseci u 2009. godini.
- Ribery je priznao da je spavao s njom nekoliko mjeseci prošle godine, no tvrdi da nije znao koliko godina ima. Sudac Andre Dando još ne zna hoće li optužiti Riberyja, no postoji i ta mogućnost. Mogao bi biti u velikim problemima u najvažnijem trenutku karijere. Isto vrijedi i za ostale nogometaše iz istrage utvrdi li se da su znali koliko prostitutka ima godina - prenosi Daily Mail riječi svog izvora. Prostitucija je u Francuskoj legalna, no zakon predviđa da osoba mora imati bar 18 godina za bavljenje poslom, a spomenuta djevojka je ove godine punoljetna.
Ribery je oženjen s francuskom Alžirkkom Wahibom te ima dvije kćeri. Govou, krilni igrač Lyona i reprezentacije, nije u vezi, no ima petogodišnju kćer s bivšom djevojkom Pascale. Ben Arfa i Benzema navodno su samci.
- Cijeli slučaj uopće ne brine mog klijenta i može jedino, u najgorem slučaju, utjecati na njegov privatni život - zaključila je Riberyjeva odvjetnica Sophie Bottai, a prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bubamara 23 20.04.2010.

    blago ovoj sve sportas do sportasa spoji ugodno sa materijalnim

  • romanista 20.04.2010.

    bio je pijan,to se ne broji

  • gora 20.04.2010.

    Teško je biti musliman a što se tiče morala niste nam do koljena

Komentiraj...
Vidi sve komentare