To je to što me zanima!

Ribery je prolupao, a Ivica Olić zbog njega nadrapao...

Franck Ribery dobio je izravni crveni karton zbog brutalnog starta na nogu Lisandra, a Ivicu Olića je radi toga na poluvremenu zamijenio Timoščuk
Vidi originalni članak

Kakva drama, kakva drama opet! Jeste vidjeli što nam je Rosetti napravio?!, još vruć i crven u licu pitao je Ivica Olić nakon utakmice. Ni sam još nije bio siguran da je Ribery zaslužio crveni karton.
- Onda je Crisu mogao dati crveni. Ušao mi je s dvije noge i sva sreća da sam skočio - pričao je naš reprezentativac.
Ključni trenutak utakmice bilo je isključenje francuskog reprezentatvca. Riberyja ovih dana očekuje suđenje zbog maloljetne prostitutke, a to se i osjetilo na terenu.
- Vidjelo se da je nervozan, ali svejedno je strašno krenuo u utakmicu. A to sam mu poslije i rekao. Žao mi ga je - kazao je Olić.
No upravo zbog Francuzovog brutalnog starta, hrvatski napadač morao je napustiti igru. Veliki junak Bayerna koji je s dva gola praktički sam izbacio Manchester United nije se mogao “razigrati” protiv Lyona.
- Logično je da trener nakon crvenog kartona ide zatvoriti utakmicu, a Müller puno više može pomoći u sredini terena. Ma, nakon ovakvog cirkusa, ovo je još i dobar rezultat. Nadam se da će biti dovoljan za finale - dodao je napadač Bavaraca.
U drugom poluvremenu i Lyonov Toulalan je dobio crveni, a tad je zbog taktičkih razloga umjesto vrlo dobrog Pranjića ušao Gomez.
- Kakav kaos. Bilo je užasno teško. Lyon je dobio glupi crveni karton i šteta što smo na kraju pobijedili samo 1-0. Dobio sam žuti karton, ali bolje sad nego u drugoj utakmici. Čuvam se za finale. Ha,ha - rekao je Pranjić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Captain Obvious 22.04.2010.

    a da mu je polomio nogu jel bi onda zasluzio crveni? svi ste onom tayloru spominjali majku kad je dudu-u slomio nogu,a ovaj start nije nisšta manje grub od onog samo je lopez imao vise srce. minimalno 5 utakmica kazne

  • jethro_tuller 22.04.2010.

    evo malo sam proucavao o sportu zvanom nogomet. nekih 20ak godina. crveni je itekako opravdan. samo nerazumni misle da nije.

  • ibracadabra09 22.04.2010.

    crveni za riberya zasluzen potpuno i to neka ga kazne sa 3 tekme najmanje a drugi zuti ne da je sumnjiv nego ga NIJE bilo isao je na loptu i udario loptu i za to dobijes zuti..zuti je dobio radi dobre glume i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare