To je to što me zanima!

Ribéry nije spreman za uzvrat: Već mi je muka od svega toga

Imao je veliku želju vratiti se što prije na travnjak, ali samo je pogoršao ozljedu gležnja. Franck Ribéry neće zaigrati za Bayern niti u uzvratu protiv Barcelone...
Vidi originalni članak

Franck Ribéry nije zaigrao za Bayern još od 7. ožujka i razbijanja Šahtara na Allianz Areni (7-0), kad je ozlijedio gležanj. Postojala je šansa da se francuski veznjak oporavi za uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Barcelone sljedeći utorak, no sâm igrač odbacio je takvu mogućnost.

- Jako sam tužan. Htio sam postići velike stvari, jako sam se trudio da se što prije vratim, ali gležanj mi nije zacijelio. Muka mi je od svega - izjavio je Franck za Kicker.

Francuz je prerano počeo s treninzima, nakon čega se situacija s gležnjem pogoršala, a liječnička služba naredila mu je strogo mirovanje sljedeća dva tjedna.

Takav razvoj situacije znači da je sezona za Ribéryja gotova, osim ako Bayern ne napravi čudo u uzvratu protiv Barcelone i plasira se u finale Lige prvaka koje je na rasporedu 6. lipnja u Berlinu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strmi007 07.05.2015.

    Događa se , ali Barca je ionako premoćna

  • systembet00 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomislav22 07.05.2015.

    Barca u punom sastavu i Bayern u punom sastavu su ravnopravni protivnici, veliki je hendikep izostanak Robbena i Riberya, to je kao da Barci fale Messi i Neymar, ne može se to nadoknaditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare