To je to što me zanima!

Ribery odlazi iz Bayerna: Neće biti lako, puno smo toga prošli

Kad sam došao u Bayern, to je bilo poput sna. Rastanak neće biti lagan, ne smijemo zaboraviti što smo sve napravili, rekao je Ribery, koji je osvojio osam naslova prvaka i Ligu prvaka 2013. godine
Vidi originalni članak

Franck Ribery (36) odlazi iz Bayerna na kraju sezone, potvrdio je minhenski klub. Neće produljiti ugovor koji mu istječe 30. lipnja i automatski će postati slobodan igrač, moći će bez odštete potpisati za bilo koji klub.

Obilježio je Francuz jednu cijelu eru u Bayernu u kojem je bio 12 godina i za koji je odigrao preko 400 utakmica. 

- Kad sam došao u Bayern, to je bilo poput sna. Rastanak neće biti lagan, ne smijemo zaboraviti što smo sve napravili - rekao je Ribery, koji je osvojio osam naslova prvaka i Ligu prvaka 2013. godine, otkako je stigao iz Marseillea 2007. 

- Franck je sjajan igrač, Bayern mu je zahvalan za sve što je učinio, kao i Robbenu. Bit će to emotivan rastanak. Njih dvojica su obilježili eru fantastičnog nogometa - rekao je Bayernov direktor Karl-Heinz Rummenigge.

Robben je još ranije najavio da odlazi na kraju sezone.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • filip84 06.05.2019.

    3 godine prekasno

  • The_Man 05.05.2019.

    uvjek će ostati u sjeni mandžuke i on i roben..

  • bos_tom 05.05.2019.

    Pa da su rezervni golman Barce i igrac iz druge ekipe Reala najavili oprostaj nakon toliko godina, bilo bi vise komentara... Sjecam se 2006. kada je Bayern htio dovesti jednog kapitalca, raspravljalo se izmedju Riberya, Quaresme i Camorranesia iz Juventusa, sva sreca pa su se odlucili za Riberya. Robbery, hvala vam na svemu, ostat cete legende kluba i biti dostojno ispraceni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare