To je to što me zanima!

Ribery prvi puta s loptom nakon operacije prepona

Franck odlično trči, ne osjeća nikakve probleme i trenira bolje nego ikada. Vrlo sam zadovoljan s njegovim radom i napretkom, kaže Van Gaal
Vidi originalni članak

Francuski nogometni reprezentativac i Bayernov as Franck Ribery odradio je prvi individualni trening s loptom nakon uspješne operacije prepona krajem lipnja, javio je njemački prvak. Ribery je, zapravo, prvo vježbanje nakon rehabilitacije obavio još u ponedjeljak, no, trebalo mu je nekoliko dana kako bi uspostavio i prvi kontakt s loptom.
- Franck odlično trči, više ne osjeća nikakve probleme i trenira bolje nego ikada. Vrlo sam zadovoljan s njegovim radom i napretkom – pozitivno je prokomentirao povratak treninzima svoje vedete nizozemski trener Bayerna Louis van Gaal. Dodao je kako se nada da će se Ribery uključiti u momčadske treninge sljedećeg tjedna, ''iako u to još ne možemo biti sigurni''.
Budući da su do početka Bundeslige ostala još tri tjedna, očekuje se da će Ribery biti spreman za dvoboj s Wolfsburgom, kojim će Bayern krenuti u obranu naslova njemačkog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Harun32 30.07.2010.

    Bravo majstore. Samo napred. Nismo zaboravili tvoje majstorije u Bayernu. Igras kao Messi.

  • silvianavarro 30.07.2010.

    U zatvoru se nek poigrava loptom..hahah Kad je u formi,prava igračinaa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare