To je to što me zanima!

'Ribery sad može dokazati da je zaslužio dobiti Zlatnu loptu'

Kad je Ronaldo dobio nagradu Ribery je ostao razočaran. Protiv Reala ima priliku pokazati svima da su pogriješili što nisu glasovali za njega, kaže Rummenigge
Vidi originalni članak

Osvojio sam sve s Bayernom, a Ronaldo nije osvojio ništa. Nisam tužan zbog Zlatne lopte, ali boli me. Zaslužio sam nagradu, razočaran je bio Franck Ribery u siječnju nakon što je prestižnu nagradu za najboljeg nogometaša Europe dobio Cristiano Ronaldo.

Francuski veznjak unatoč trofejnoj prošloj sezoni završio je na trećem mjestu, a ispred njega je bio i Leo Messi. Gnjev je do sada sigurno splasnula, ali sigurno mu neće biti večeras na Santiago Bernabeuu kad će se na protivničkim stranama naći s Ronaldom.

Čelnik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge smatra da će polufinalni obračuni s Real Madridom Riberyju biti dodatni motiv.

- Kad je Ronaldo dobio nagradu stekao sam dojam da je Ribery ostao razočaran. U utakmicama s Realom sad ima priliku pokazati svima da su pogriješili što nisu glasovali za njega - rekao je Rummenigge.

Upravo je Ribery prije dvije godine donio vodstvo Bayernu u prvom polufinalnom okršaju protiv Reala, kad su Bavarci kod kuće slavili 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Charlie Sheen_1 24.04.2014.

    ma dajte molim vas,Ronaldo je posteno dobio zlatnu loptu i tocka!

  • DALMATINACSAN 23.04.2014.

    Zlatna lopta ide u Liverpool.

  • Kristijan1907 23.04.2014.

    Nije Ribery osvojio sve titule nego Bayern,to nije isto,a Ribery nije u 5 sezona dao golova koliko je ronaldo dao prošle sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare